I weekenden er der jo så startet på førstesalen. Weee… FAAAAAAANTASTISK 🙂 Det er skønt at få hjælp til huset. Det er dejligt, at vi har råd til det nu. Ligesom da vi fik skiftet taget. Nu her har vi en aftale om at vi kan hjælpe til, så går det hurtigere og måske bliver billigere eller vi kan lade være, hvis vi ikke orker det.
Skønt! 🙂

Men fredag aften, var lidt… Puha. Hvor skal trappen være, hvor lang skal den være, hvordan skal faldet være? Skal den være 80 eller 90 cm osv osv. :-S Til sidst var jeg helt rundtosset. Det er virkelig ikke ting der er så vigtige for mig, så er det bedre at husbonni tager den slags beslutninger, fordi det er vigtigt for ham. Men han vil jo helst have at vi er enige… Mm…
MEN – det blir skidegodt.

Enden på det bliver jo, en dejlig førstesal, et dejligt bryggers med masser af skabsplads og et større værelse til Idun 😀
Men nu er trappehullet lavet og der er kommet et godt stykke vej med gulvet… UHmm…

Jeg kan allerede mærke rigtig meget at det ikke trækker fra bryggerset mere 🙂 YAHOOO…

Så det bliver jo bare bedre og bedre og bedre …

Glæder mig til part 2 🙂

– over and out –