Ja, okay. Det er valgdag i morgen og man må jo tage en beslutning 😉 – Beslutningen er så blevet taget hertil aften.
Jeg har korresponderet med Odsherredslisten og Venstre og det endte så med Konservative, selvom det er umuligt at finde rundt deres valgprogram på deres hjemmeside. Mm. Ikke fedt, men altså – vi fandt ud af at Ridder Jacob stiller op og jeg ringede til ham og tog ham igennem: Zafir-valg-quizzen-er-vi-enige. Det tog en times tid og han svarede rigtig på spørgsmålene…

Grundlæggende:

– Kommunen skal rettes økonomisk op.
– Vi bliver nødt til at køre mere virksomhedsstruktur i kommunen, så vi får rettet skuden
– Vi skal tiltrække ressource stærke familier
– Vi skal styrke børnepasningen og pendler børnehaverne, så vi er attraktive i forhold til dem der arbejder en anelse længere væk.
– Vi skal sige nej til dækningsafgiften
– Lave langsigtede økonomiske planer for kommunen 🙂

Så går han også ind for at vi skal have lokale specialundervisningstilbud, og det syntes jeg jo bestemt ikke er en dårlig idé 🙂

– Så jo – Jacob Føns Lomholt, nr. 3 på C’s liste får min stemme til kommunalvalget i morgen. Og ikke fordi han er min ven, men fordi jeg er enig med ham. (så lover han også at stemme på mig, om 2-3 valgperioder når det bliver min tur ;))

Så er der jo regionsvalg. Hmm… Det bliver Venstre, men jeg var inde og kigge på kandidaterne. Der er sku ingen unge kvinder. Hmm… Og ham der virker mest på min bølge, er spidskandidaten, så det bliver ham.

Selvfølgelig skal vi spise flæsk til aftensmad 😉 Da det jo hører sig til en valgflæsk aften. Det er bare lidt ærgeligt at der ikke kommer rigtig valgaften i tv. – Tænk engang, det har jeg elsket siden jeg var barn. Kan huske valgaftner som noget ganske særligt 🙂 Og faldt i søvn op af mor eller far og kan huske at jeg vågnede og gik i seng, og lige nåede at høre resultaterne… Uhmmm. Det var hyggeligt 🙂

Men altså, nu er det da nogen gode beslutninger og jeg er spændt på at se, hvad vi kan gøre for vores kommune de næste 4 år 🙂

– over and out –