Så kom resultaterne fra Odsherred…

Der var kun en stemmeprocent på 66 i odsherred… :-S Det er godtnok ringe!!! Syns jeg…
Men tilgengæld peger det henad at vi skal have Morten til borgmester, håber vi da! Hvis ikke Odsherredslisten er nogen værre vendekåber! Dem jeg har snakket med fra odsherredslisten, var ikke just til at støtte socialkameraterne, men altså, nu da de er
‘tungen på vægtskålen’, så er det noget andet. mmm…
Det er forhåbentligt bare for at søge indflydelse.
Desværre har konservative kun fået et enkelt mandat, så med mindre der er mange personlige på Jacob, så kommer han ikke ind.

Mmm. MEN jeg syntes det er lidt for galt, når Odsherredslisten er i valgforbund med venstre og konservative og nu sidder de og siger arrrrh og vi skal da forhandle og sådan… når han virkelig udtrykte at de ikke var på den røde fløj… mmm…

Nu vil jeg i seng lige om lidt. Jeg er godtnok søvnig!!

– over and out –