Med Ditte og Michael 🙂 Det var ‘hævn’ for at vi tog dem med i Wellness halløj i Frb svømmehal og på den blå hund for at spise…

Så de havde tilsagt os lørdag. Vi startede på ‘La Glace’, hvor vi fik lagkage … ;o) Yum…!!! – Kage er aldrig et dårligt træk, hvis man spørger mig jo!! 🙂 Jeg da Ditte jo (SUPER TILLYKKE) er gravid, har hun ikke PCO, mens hun er gravid og behøver ikke at holde PCO diæt, så hun skulle nyde at hun rent faktisk KAN spise kage 🙂 Skønt.

Bagefter var vi i Fields og spille minigolf.. Det var en fed minigolf bane. Meget anderledes end normalt. For det første var den indendørs og for det andet, var den meget ‘golf-agtig’, så det var MINI-GOLF og ikke sådan noget camping-plads-halløj. Vældig skægt at prøve noget helt andet og ja, så blev det jo IKKE ringere af at jeg rent faktisk kunne finde ud af at spille det og endte med at vinde over Michael med et enkelt slag 😀 Yay…!!! Det var RET spændende, for det blev afgjort på aller sidste hul. – Super cool!!!…

Så tog vi ind til København og blev enige om at spise Kinesisk Dim sum (ved ikke om det staves sådan). Men det kunne man faktisk kalde Kinesisk tapas. Små bitte retter. Vi bestilte 3 hver, altså 12 i alt. Så blev de stillet på bordet og vi spiste alle sammen af dem. Det var helt fantastisk. Jeg har aldrig før prøvet at spise den slags kinesisk. Så det var ret sjovt!!! 😀
Bagefter spiste vi en is og kørte hjem til dem, hvor vi sludrede til kl. 02 om natten… mmm 😀

Skøn skøn dag…

Søndag morgen stod jeg op og kørte med Victoria ind til Øksnehallen, hvor jeg gik på Super Deluxe Loppe, som vi også var på sidste år. Desværre var der INGEN balkjoler, som der var sidste år, men tilgengæld, købte jeg en SUPER skøn kaninpels-kort jakke til 200 kr og en ‘lille sort’, i en anderledes model. Rigtig rigtig flot… Det var en designer kjole, der var fra sidste års kollektion og var nedsat fra 1400 kr til 150 😀 Så det må siges at være et kup!!! 🙂
Da vi var færdige med loppish, kørte vi hjem til Victoria og spiste frokost fordi hendes mindste af de store unger var fyldt 20 år dagen før, så der var masser af rester 🙂 Vi drak te til kl. var næsten 16. Så kørte hun mig tilbage til Far og Vivi, hvor husbonni var stået op. Så kørte vi ud og hentede Idun og kørte til Farmors fødselsdag.

Det var altså en rigtig god weekend!!!

– over and out –