Husbonni kom hjem, lige inden mit vækkeur ringede 😀 Fantastisk… Det betød at jeg udskød at stå op i et kvarter også PUTTEDE vi rigtig dejligt tæt og snakkede lidt, inden jeg stod op 🙂 Åh hvor var det skønt!!! Den bedste måde at vågne på 🙂 (normalt er han først hjemme efter vi står op…)

– Senere gik det så galt 😉 Hehe.
På vej til mit første besøg, som jeg troede var i Ejby (ved holbæk), fandt jeg ud af at jeg ikke havde adressen. Ringede til min kollega, der var ved at sende mig til Roskilde, fordi han troede det var en anden Kaj, jeg skulle besøge… Nå okay, så finder jeg ud af det og ringer til min kollega igen 🙂
Så finder jeg ud af at det IKKE er Ejby ved Holbæk, men Ejby ved Køge?! LOL… Så jeg var så heldigvis på rette spor i det mindste… Men så var det så rigtig godt planlagt at jeg skal til Jyllinge efter frokost :-S Fedt nok. Det er så helt i den anden ende. Men altså… Husbonni har fået sat slangen til kompressoren eller hvad det nu hedder på i bilen 😀 Så bilen opfører sig ordenligt igen. SKønt! Så det gør ikke så meget.

Heldigvis på min længere køretur end beregnet, havde jeg selskab af Maja, der sad på en FULDSTÆNDIG lukket helsingør motorvej i kø, pga et mega sammenstød… Mmm… Æv for hende, men godt at både hun og jeg havde selskab i øre-bøffen 🙂

– NÅ!! Frokostpause slut.

– over and out – (Kun 5 dage til fødselsdag :D)