Skrevet: 31/7-03

Det er torsdag. Det er 10 dage til vi skal giftes. Det er anden dag vi ved at vi skal være far og mor. Vi skulle til lægen idag. Så i morges samlede jeg lidt tis i en lille kop, som vi skulle til lægen med, senere på dagen. Vi har rendt rundt og lavet en masse og det er aften nu. Vi er begge meget trætte… ;o)
Vi kørte til lægen. Der var en sød lægesekratær, der tog en prøve, af det vi havde med. Der gik nogle minutter og vi blev kaldt ind. Og ja, den var god nok. Vi skal være forældre. ;o)
Jeg blev spurgt om nogle ting. Da jeg ikke er sikker på hvornår og hvordan min menstruation ligger og har lagt, kan vi ikke være sikker på hvornår det skal være.
Den 20/8 skal jeg til den første graviditetsundersøgelse hos lægen. Her vil hun måle på min livmoder og sådan og se hvor meget den er vokset, så kan hun præcicere lidt mere om hvornår det skal være. Lidt senere skal jeg til en scanning, for at vi kan finde ud af hvornår og hvordan. ;o) Det er cool. Det er vildt svært at få lov til at komme til scanning, når man bor i vestsjællands amt, men det gik heldigvis af sig selv, fordi jeg ikke ved, hvornår sådan ca vi er blevet gravide.
Så fik vi alle formaningerne. Ikke ryge, ikke drikke, spise vitamin piller og tage det roligt.
Jeg har ikke røget idag. Jeg røg 2 cigaretter igår. Så aftalte vi at vi skulle stoppe, hvis den også var positiv hos lægen. Det var den jo, så jeg har ikke røget idag. Det er aften. Og jeg har MEGA meget lyst til én cigaret. Bare sådan en aften smøg. Men jeg skal nok holde mig i skindet. Tom har røget et par stykker idag, men han har sagt at han ikke vil købe en pakke mere. Han går udenfor når han ryger. Men jeg skal nok holde mig i skindet, nu er det jo ikke kun mig det kan gå ud over… ;o)

Vi er nået en del videre med soveværelset idag. Så vi har noget lækkert til brudenatten. ;o) Vi hentede Axel og Toves gamle seng igår aftes og vi ombetrækker den i morgen. Ellers er den fed. Med det nye stof, kommer den til at passe kanon ind i soveværelset.
Så har jeg lavet en masse mere saft, det bliver frosset ned i morgen. I morgen skal jeg også lige supplere med solbærene, som altså SKAL plukkes i morgen. Ellers skal vi rydde op i morgen, inden arbejdsweekenden. Jeg ved ikke rigtig hvem der kommer, men om ikke andet, er det far og vivi og farfar. ;o)
Idag har vi også været på Rådhuset og snakke med borgmesteren. Han var flink og vi fik os en rigtig god sludder med ham. Så det skal nok blive en dejlig vielse. Han kendte Ole (dem som havde huset før) fordi det viser sig at Ole ikke alene var engareret SF’er, men også har siddet i byrådet i 8 år, sammen med ham borgmesteren, som jeg lige igen har glemt hvad hedder… *G* Men flink var han i hvertfald.

NU vil jeg lige spille et godnat spil, børste mine tænder og smutte i seng. Tom snorker allerede lystigt. ;o)

PS: Jeg har både snakket med Farfar, far og Zanni i telefonen idag. Jeg har ikke sagt det til dem endnu. Zanni fordi jeg sad på biblioteket i Asnæs og hun lød træt, men far og farfar har ikke fået det atvide endnu. Jeg syntes de skal have det atvide, når de kommer her op lørdag. *SSS* Men det var godtnok svært at holde sig i skindet. Jeg har den SINDSYGESTE lyst til at fortælle det til folk. Det har Tom også, meeeen… Vi siger det ikke til så mange endnu… ;o)