Skrevet 21/8-09

Så er der sket en masse. Din mor og far er blevet gift. Altså Tom og jeg. Vi har været på bryllups rejse. Vi har været til lægen første gang. Det var spændende. Men jeg vil lige fortælle om de enkelte ting, i den rigtig rækkefølge.

Mors polterabent
Fredag den 1/8. Jeg var hjemme. Jeg var sygemeldt. Der skete for meget inden festen og jeg ville ikke gå hen og få stress, så vores bryllup blev trist. Vi sidder og spiser morgenmad. Så godt jeg kan, da det er i den periode hvor jeg har meget graviditetskvalme. Tom sidder og overtaler mig til at spise et stykke rugbrød mere, da jeg hører en lyd.
Jeg siger, ‘hvad var det?’ og Tom siger at han ikke hørte noget. – Jeg tænkte at det nok bare var spøgelset. 2 sekunder efter banker det på døren. Jeg bliver helt forvirret, fordi jeg sidder helt nøgen og spiser morgenmad, som jeg ofte gør, når det er varmt nok til det. Jeg løber rundt i stuen for at finde en sharon, mens Tom åbner døren. Jeg tænker: ‘Bare det ikke er naboen…’ Når jeg står her uden tøj på og alting.
Det var det ikke. Pludselig stod Loulou, Nina og Gitte inde i stuen og sagde at nu skulle jeg altså pakke en taske også skulle vi afsted. *WOW* Jeg havde ikke rigtig forventet at jeg skulle på polterabent, fordi jeg slet ikke kunne forestille mig, hvornår Loulou kunne have nået at planlægge noget. *G*
Jeg måtte jo lige fortælle de to der ikke vidste at jeg var blevet gravid, at det var jeg altså, så deres planer om at jeg skulle have været fuld, måtte de så ændre… *G* Men sådan er det jo. ;o) De blev meget glade og sagde knuz og kram og tillykke. ;o)
Jeg fik atvide at jeg skulle pakke en pose med smukkesér ting, pænt tøj. Også skulle jeg have noget tøj på der kunne blive beskidt og nogle gummisko. Så fik jeg atvide at Farfar(din Oldefar) ville køre mig hjem lørdag morgen. Jeg kyssede Tom farvel og var lidt forvirret. – Lettet over at jeg ikke skulle kvæles i det sidste halve stykke rugbrød. *G*
De havde lånt Zanni’s Roberts Golf3. Det er ikke en TD’er, men det er altid dejligt at køre Golf. ;o) Det var Gitte der kørte, så det var ikke kedeligt. 160, hele vejen til dyrehaven. *S* Det var DEJLIGT vejr. Vi kom ud til fortunen, hvor vi satte os på et tæppe og hyggede mens Gitte hentede Zanni og Stine på stationen. Så var der sandwicher som de havde smurt til mig. Det er jo vigtigt at få noget at spise!!
Så skulle vi ud og ride. Det var meget hyggeligt, bortset fra at jeg blev lidt bekymret, når vi skulle trave. Jeg var bange for at baby ville smutte, af alt det hoppen rundt på hesten. Desuden gjorde det frygtelig ondt i mine bryster! ;o/ Så vi aftalte med instruktøren at jeg ikke havde lyst til at trave mere, så Gitte kom ned til Loulou og mig også skridtede vi sammen på turen. Det var RIGTIG hyggeligt. – De andre piger havde ikke lyst til at ride, så de sad og hyggede på tæpperne.
Bagefter kørte de mig så ud til sjællandsgades badeanstalt, hvor jeg kom i dejligt urte-helse-badekar. Bagefter havde de booket venterummet kun til os og de havde frugt og slik og sodavand med. Det var rigtig hyggeligt!.
Så var vi efter tur inde på den der massage maskine ting de har, der inde. ;o) – Maja var også kommet, da vi var inde på badeanstalten.
Efter badeantalten, måtte Stine sige farvel, men det var hyggeligt at hun havde været der.
Vi havde gjort os lækre inde på badeanstalten og skulle nu videre. Jeg vidste jo INGENTING og fulgte blot med. Det var MEGET spændende.
Vi kom ind til en Mexicans restaurant i borgergade. Det var rigtig lækker mad. Vi fik sådan noget alm. tacomad, hvor vi selv kunne bygge vores tacos. ;o) *MUMS fillibaba* Det elsker jeg jo!!!.. Her sad vi og hyggede i nogle timer og spiste. Jeg fik så også en ‘special polterabent desert’. En bananasplit, formet som en … ’tissemand’… *GG* Det var nu meget sjovt. ;o)
Bagefter sad vi nede på gammeltorv og fik en lille sodavand. Maja skulle til at hjemad, fordi hun skulle til bryllup morgenen efter. – Os andre endte nede på en salsabar, hvor vi kl. 22 skulle lære at danse salsa. Det var sjovt. Der var 8 polterabener der inde!!!.. Lige fra de aller stiveste svin, som havde drukket deres brud/brudgom så stiv at de kravlede rundt, til os og én anden fest, som var helt ædrue.
Gommen fra de andre ædru, blev jeg sat til at danse med. Det var sjovt og hyggeligt. Han var sød og det var dejligt at danse med en der SLET ikke lagde an på én, fordi han selv var så forelsket og glad for at han skulle giftes ligeomlidt. ;o) Tilgengæld var instruktøren bare SÅÅÅÅÅ KLAM at jeg kunne have KASTET OP! Jeg tror nok jeg havde sådan en udstrålign der sagde: ’10 cm fra mig og du får en lige højre!’, for han kom ikke tæt på mig, men skulle lige gride sig op af en masse andre piger og klappe dem i røven og sådan…. *BVADR*
Efter salsabaren var de fleste trætte og skulle ting lørdag morgen. Det havde også været en lang dag, så jeg var ikke så ked af at det skulle slutte. Så vi brød op. Loulou og jeg sad på gammel torv og drak en sodavand og så på mennesker. Så gik vi op på Kongens Nytorv og tog metroen hjem til hende. ;o) Den havde jeg jo aldrig prøvet, så det var en perfekt afslutning på hele dagen. *S*

Ugen inden Bryllup
Det var rigtig dejligt vejr. Ugen gik med at knokle med at få huset fint. Få malet nogle småting, få gjort rent. Lavet soveværelset klar til brudenatten. Stille telte op, hente maden og det hele. Far og Vivi (Bedstefar og Bedstemor) har været der UTROLIGT meget. Mor (mormor) har været der lidt. Så meget hun kunne. Axel og Tove har været der (Farmor og farfar). Det var rart. Loulou har været der sidst på ugen. Farmor og farfar (oldemor og oldefar) har også været og knokle. Malet huset og gøre rent. ;o)
Vi kunne ikke have klaret det uden folkne. Så det var virkelig dejligt. *S*
Jacob og Jacob havde spurgt om de måtte hive Tom på polterabent fredag inden brylluppet. Jeg havde sagt at jeg syntes det var ok, så længe de ikke drak ham pattevissen. Det lovede de og jeg stolede på dem. ;o)
Onsdag fik vi stillet teltene op. Det var dejligt. Så var det ligesom klaret. Fredag blev der hentet borde, grøntsager og Loulou og mig var i Slagelse og hente kødet. i hvad der føltes som 10000 graders varme, men vi overlevede.
Fredag. Altså aftenen før. Det blev en dejlig aften. Far og Vivi smuttede ved halv otte tiden. Loulou og jeg trissede rundt og ordnede de sidste ting. Nusse ting. Lidt syarbejde, oprydning, lister til dem der kom og hjalp dagen efter. kl. 1 var vi klar til at køre. Vi var lige forbi Majbritt med Toms tøj, for Tom skulle overnatte i Kelstrup. ;o) Så kørte vi ind forbi Holbæk og købte Shawamma med til Loulous bror Christian også. Da vi kom hjem til Vipperød, hvor jeg skulle sove sammen med Loulou, spiste vi lige og baldrede i seng. ;o) Jeg var heldigvis så træt at jeg bare faldt i søvn. ;o)
Ved 7 tiden begyndte jeg så desværre at vågne, pga sommerfugle i maven. ;o) Men jeg slumrede til kl var 9 og vi skulle til at stå op. Nina kom kl. halv 10 og Mickey kom ved 11 tiden. ;o) Det var RIGTIG dejligt at se hende efter 8 mrd.. *S* Og hun måtte lige fælde en tåre, da hun fik atvide at hun skulle være moster. *S*
Jeg blev gjort SMUK og fik min kjole på. Det var helt fantastisk. Da jeg kiggede mig i spejlet lignede jeg elverprinsessen fra Ringenes Herre, det var jo helt vildt. ;o)
Vivi hentede os. Vi kørte hjem til os, hvor vi skulle vies og festen jo var. På vejen fik vi atvide at Tom ikke var ankommet endnu… *G* Så vi måtte holde ind til siden. Det var nok meget godt, for jeg havde svedt så meget på maven, så det lignede jeg havde tisset. Så jeg fik tørret min kjole i vinden mens vi ventede. – Max ringede at Tom var ankommet.
(Det viste sig at Majbritt havde flettet Toms hår omvendt og det kunne han ikke bære, så de havde måttet skynde sig at flettet ham om, da de næsten var gået ud af døren. Derfor var de lige 5 min forsinkede. *S*)
Brylluppet, vil jeg ikke fortælle om her. Vi har en masse på video og en masse billeder. Men jeg vil fortælle, at det var den SMUKKESTE og DEJLIGSTE dag i mit liv. Det var helt perfekt og jeg kunne ikke have drømt den bedre. *S* Præcis som det skulle være. Folk var glade. Vi var glade og jeg og de fleste andre, fældede mange tårer i løbet af dagen, fordi det var så stort og rørene det hele. ;o)

Efter bryllup
Max, Lisbeth, Pætur, Marie Louise og Jacob blev og overnattede. De hjalp dagen efter med at rydde op. Far og Vivi kom. De hjalp med telte og opvask. Ridder Jacob og nogle af hans drenge kom og tog deres telte ned.
Mandag var alt ryddet, kørt væk og ordnet. Det var fantastisk. *SSS*
Tirsdag pustede vi ud og pakkede til at tage til Struer.
Onsdag tog vi til Jylland. Vi fandt en dejlig lille kro i Humlum, hvor vi lejede os ind. Det var rigtig hyggeligt. ;o) Torsdag tog vi først på STruer museum. SUPER FEDT museum og specielt det hus der hører til museet, som er givet fra en afdød digter til byen. Hun var sød hende der viste os rundt og det viste sig at hun var niece til Loulous Morfar. Vildt ik’?
Bagefter tog vi til Holstebro. Vi ville i badeland og sådan. Pludselig lyser/larmer olielampen på bilen. Vi kører strax ind til siden. Vi er HELT tør for olie. 2000 km efter at have skiftet. ;o( Vi endte på et værksted, som først kunne lave bilen fredag, så vi lejede en Berlingo. Det var bedre end ingen bil!.. ;o) Vi tog i badeland alligevel. *S* Det var fedt.
Vi var i sådan en helsekabine. Det var SUPER cool. Så svømmede vi lidt og var i dampbad og sauna. ;o)
Fredag morgen kørte vi ned på havnen i Struer, inden vi skulle hente bilen i Holstebro. Til vores store overraskelse mødte vi vores søde polakker fra Hobro Markedet. Daniel og Ola. ;o) Det var rigtig dejligt at se dem og vi vidste jo slet ikke at de kom!!!. ;o) Så da sekratatiatet ikke var åbent endnu, satte vi os op på et pizzaria og snakkede lidt med dem inden. Det blæste en MEGA pelikan om fredagen, så vi havde ingen intentioner om at stille op fredag. Vi havde booket kroen en ekstra nat. ;o)
Så kørte vi til Holstebro. Her hentede vi babemobilen. Det var en ‘pak-dåse’ der var gået. Heldigvis kostede det ‘kun’ 1500 kr. Så det var jo ikke en katastrofe. Bagefter kørte vi på Hjerl Hedes frilands museum. Det var vildt fedt. Jeg snakkede med en dame på over 80 år, der sad og lavede ‘tønder-kniplinger’, det var edderdylemer flot!! Og hun havde de fedeste historier at fortælle. Det var super cool. ;o)
Efter museet kørte vi en dejlig smuk tur tilbage til struer. Poul og Jytte var ankommet. Hvilket mange andre vi kendte også var. Vi spiste aftensmad med dem nede på havnen, inden vi trillede til Humlum og sov en dejlig nats søvn.
Lørdag og søndag. Det var et fedt marked. Der var KONGE forplejning. Dejlige mennesker. Og Smede konkurrencen gik godt. Tom vandt ikke, det gjorde Poul, men det var godt det han havde lavet, men selvfølgelig havde han ikke en chance. ;o)
Jeg fik snakket meget med Ola og det var rigtig hyggeligt. *SSS* Vi fik også de smukkeste bryllupsgaver af dem. Jeg fik et vedhæng til en halskæde, der er rigtig smukt og noget båndvævning i uld. Tom fik en Ring og et bæltespænde. Tænk engang. *SSS*
Søndag aften da markedet var slut, kørte vi mod hjem igen. Det var en meget hyggelig tur hjem. Vi nåede til Århus færgehavn 5 min i 9. Og det sjove var at det var ‘Hanmissen’ der sad i lugen. Ham har jeg jo ikke snakket med i 4 år eller noget. Så det var sjovt lige at sludre lidt med ham. *S*
Vi var hjemme meget sent. Omkring kl. tolv eller noget, fordi færgen var forsinket meget og sådan… Men pyt, jeg havde jo en sidste feriedag mandag, så vi ikke skulle stresse. ;o)
Mandag = SLAPPE/HYGGE… Skulle lade op til at komme på arbejde tirsdag. *S* (det var liiiidt hårdt at være på arbejde tirsdag, men allerede onsdag var det bedre igen. ;o)

Hos lægen
Vi var hos lægen onsdag morgen. Hun var MEGET meget sød. ;o) Jeg er rigtig glad for at have fået hende som læge. Der skulle udfyldes en masse papirer og vi fik spurgt om alle de ting vi havde på hjerte og sådan. Hun mosede lidt på min livmoderhals og mente at jeg nok var i 8-9. uge og ikke som jeg selv mente i 7. uge… Sååee. Men i omkring 17. uge skal jeg så til scanning. Her kan de sige det mere præcist ;o)
Allerede i uge 12 ca skal vi til Jordemoder første gang. Jeg håber også hun er sød. Vi får et brev om hvornår vi skal komme til hende. Det bliver spændende. ;o)

Så alt i alt har det været en spændende tid den sidste…
Jeg er meget glad. Jeg har ikke så meget kvalme mere og måske så får Tom snart job igen. ;o) Så det er jo rigtig dejligt. Nu vil jeg give mig til at lave noget … andet end at skrive dagbog. ;o) Kærligst ‘mor’ Zafir. *G*

– over and out –