Skrevet 24/9-09:

Første dag i lang tid, hvor jeg ikke er træt…:

Jeg har sovet godt i nat. Jeg har kun vågnet 2 gange. Og det har været fantastisk. Da jeg vågnede 3. gang, var det 5 min inden stå op tid. *SS* Så jeg føler mig frisk for første gang i maaaange dage. *S* Har det som om det er et år siden at jeg har sovet så godt. *G* Men det er det selvfølgelige ikke. :o)
Igår var det kæmpe strømsvigt over hele sjælland og lolland/falster, bornholm og sydsverige. Jeg blev bekymret og havde bare lyst til at komme hjem. Også fordi der ville blive trafik kaos. Men jeg havde det bare som om jeg skulle være sammen med Tom. Også hvis det var barsebäck der var sprunget i luften. ;o/
Men det var det heldigvis ikke. Men jeg nåede hjem inden der kom totalt trafikkaos… *S* det var dejligt. Og vi fik strømmen tilbage ret hurtigt der hjemme. Allerede efter 2 timer. De fleste andre steder på sjælland, gik der mange timer… Men jeg fik sovet og slappet godt og grundigt af… *S* Og det var dejligt. :o)

– over and out –