Så grusom traaaat… Og jeg gider altså ik at høre efter!!! (sunget på den der måde som i bøllebob den originale!)…

Jeg er så fåking træt af skræmmekampanger!!!

Influenza A, man hører ikke om andet. Læser ikke om andet. Ser ikke om andet. – Der er jo masser af masser mennesker der dør af alm influenza hvert år. Så det er vel ikke så anderledes. Det eneste godt der er kommet ud af hysteriet, er at folk har en generalt bedre hygiejne og måske bliver HJEMME som de skal, når de er syge…

FINANS krise! Jeg er sikker på at det er hypet til at være det det er… 🙁 Det er mega træls at høre på hele tiden og dommedagsagtig. Alt initiativ bliver suget ud af folk og man får virkelig ikke en drift til at ændre verden…

KLIMA ‘debatten’ – eller dommedagen… Jeg håber da at der snart blvier opfundet noget, så vi kan isolere vores huse, køre på brint, genbruge alt så vi ikke sviner. Men alle generationer har en dommedagsting. Atombombe, regnskoven osv. Det er alvorligt – helt sikkert! Men man har bare følelsen af at alting kan være ligemeget og vi ligesågodt kan ligge os alle sammen til at dø med det samme. Vi skal alligevel alle sammen dø inden længe, for hele verden bliver oversvømmet. mmmm…

Så det er jeg så TRÆT af. Jeg er træt af at de positive historier bliver glemt. Jeg er træt af at alle folk frygter og jeg er træt af at energien af menneskemængden bliver gemt og glemt…

Jeg håber det vender og jeg håber virkelig at vi får vendt skuden i verden. Jeg håber nogen har svaret, eller begynder at gøre et eller andet rigtig… Sammen… mmm…

– over and out –