Torsdag… 🙂 Ja, altså – selvom jeg sidder her på min fødselsdag og Idun er heldigvis faldet i søvn og Husbonni er kørt på arbejde, så blir jeg nødt til at starte med begyndelsen!!!…

Så i torsdags… Idun var med mig på arbejde, men var sådan lidt træt og sådan… Så vi skulle spise frokost hos farfar og farmor og hun blev der og så lidt tv og hyggede bagefter.
Så skulle vi hjem og sætte vores nye ting op i vores oprydede stue og ordne inden weekenden.

PUHA et mas, alligevel. At få hele den gamle reol tømt og sortere dvd filmene og videofilmene og alt muligt. Sortere kabler og diiiiit og daaaaat…

MEN! Vi klarede det. Men hele stuen lignede jeg ved ikke hvad, bagefter – men der var jo så også tid nok (eller noget) til vi skulle holde fødselsdags boller og lagkage søndag. hehe…

Men altså, samtidig skulle jeg også bage til arbejdet og lave klar til lagkager og alt muligt…

Og vi nåede det hele!!!… jeg kom så ret sent i seng og skulle tidligt op. Jeg sov så mega dårligt, fordi jeg dels var spændt på min tøsefest og dels fordi jeg altid er urolig, når jeg kommer for sent i seng og skal tidligere op end normalt. Åndsvagt, når jeg sjældent kommer tidligt i seng, men jeg sover bare som regel uroligt, når jeg skal tidligt op… Mmm…

Så kom Idun også ind og var urolig samtidig, så alt i alt, fik jeg sovet helt vildt dårligt… Mmm… Men jeg kom op, spiste fødselsdagsmorgenmad på arbejdet og prøvede at ordne ting, men alle dem jeg skulle have kontakt med, var ukontaktbare, jeg var mega træt og besluttede for at køre endnu tidligere, så jeg kunne nå en lur, inden jeg skulle hente Mor og Idun i børnehaven, fra bedsteforældre dag, inden vi skulle til københavn.

Kl 13, ringer mor fra børnehaven at Idun altså har fået skolkopper!!! GOSH!!!! Og hun skulle hjem. Det viste sig at 1/3 af børnehaven har skolkopper og de alle sammen er hjemme stortset… mmm…

Idun ville heldigvis gerne med mormor hjem stadig, for husbonni skulle jo til julefrokost og jeg skulle jo holde tøsefest hos Maja 🙂 Så det var bare skønt.

Vi satte dem af hos mormor og Idun var i rigtig godt humør, selvom hun havde skolkopper… Så det var dejligt… :))))

– over and out –