Så var vi endelig nået hjem til Maja. Vi var lidt sent på den, fordi vi jo også skulle omkring apoteket og købe alskins smørelse til min lille skolkop-prinsesse 🙂 Men nuvel, det gik jo alligevel 🙂

Maja og jeg satte kartofler og kylling i ovnen og smuttede i Netto. Husbonni sad lige og stenede lidt, inden han skulle køre til julefrokost.

Imens vi var i netto, så ankom Rikke og Irene, så det var heldigt at han var tilbage…

Vi fik lavet maden færdig til kl. 19 og husbonni var smuttet til sin julefrokost. Charlotte ankom og vi kunne spise ENDELIG. Nøøøøøj jeg var sulten. Jeg havde stort set ikke fået spist noget, andet end morgenmaden…

Nå men altså. Maden var super mega lækker. Deeeeeeejlig saftige kyllinger, spinatris, halve ovnbagte kartofler, lækker sovs og lææækker salat 😀

Vi spiste og snakkede og grinede til kl.22 🙂 Jeg fik et par glas dejlig rødvin og drak noget lidt Asti…
Da vi havde spist dessert, så gik vi i krig med Singstar turneringen 😀 Ihhh altså det var sjovt!!! Selv Dorthe og Charlotte, som ikke normalt er ’til den slags’, syntes det var sjov og slog sig løs!!
Det var super sjovt. Vi tog 4 turneringer, mit hold vandt 2, det andet hold vandt 1 og der var en uafgjort. Så alt i alt, vandt vi. Maja og Dorthe er godtnok nogen konkurrencemennesker hehe … Men vi var også gode!!! 🙂

Kl. var 2 da vi var færdige og de fleste gik 😀 Til sidst var vi bare mig, Angelica og Maja tilbage.
Vi lå og prøvede at synge videre… og når jeg skriver LÅ, så var det faktisk med madrasser på gulvet og dyner og hele balladen hihi… 😛 Men vi havde faktisk hverken stemme eller noget tilbage. Vi var trætte!!!
Så besluttede vi os for at putte…

Da jeg næsten liiiiige var ved at falde i søvn, begyndte min mor at skrive, at Idun ikke var faldet til ro endnu… Der var kl. halv 4 om morgenen… :-/ Og hun gerne ville med hjem, når vi kørte hjem. Det aftalte jeg så med min mor. Så gik der lidt og husbonni ringede at han var på vej… hehe… Jeg lå og puttede med Angelica og var så nået et stadie, hvor jeg var overtræt… Så jeg kunne ikke rigtig falde i søvn.
Så kom husbonni…
De andre sov, så vi satte os ud på toilettet og snakkede og fnisede lidt over, hver sin fest og prøvede at være stille 🙂 Husbonni var bimlet, men glad. Så det var dejligt. De havde haft det sjovt og var blevet gatechrashet af en omgang sygeplejersker, der var på konference hehe. Så det var godt at der var kommet nogen damer og havde sat gang i en mandefest…

Jeg faldt så heldigvis i søvn, da husbonni tog sine arme omkring mig og vi puttede helt tæt.

Kl. 830 (efter ca 3 timers søvn hehe) vågnede jeg og stod op, fordi Maja skulle afsted tidligt (stakkels maja) Hun skulle til en anden fødselsdags fest… Så jeg tænkte at jeg lige ville tage hendes opvask, når jeg nu havde måtte låne hendes lejlighed i storbyen til at holde fest i 😀

Da kl var ca 10 var vi parat til at køre afsted og hende snuttebassen… Husbonni var ikke helt sikker på at vi skulle køre, meeeeeeeeeeeeeen… Det var bare hans tømmermænd der talte hehe 😛

På vejen hjem kørte vi forbi Mac D og fik lidt tømmermændspleje til Husbonni. Idun ville gerne have en happy meal med mælk, hamburger og gulerødder. Utroligvis var hun vågen og bare sad og sad med alle sine skolkopper, hun havde nemlig kun sovet fra 930 til 10… Altså faktisk været vågen i 26 timer…. Stakkels pusser…

Så lørdagen, vil jeg springe let og elefant hen over…
I store træk: Rydde det sidste op, ordne og nusse om min lille stakkels…
Derpå smøre, smøre, holde hende beskæftiget, så hun ikke hylede… Samtidig havde vi ikke sovet selv, så jeg var til sidst mega desperat så jeg selv begyndte at græde lidt… mmm…

Idun faldt heldigvis endelig i søvn efter 36 timer kl. 22 om aftenen. Hun sov 1½ time og vågnede igen. GYS… Heldigvis smurte og smurte jeg og hun faldt i søvn og jeg kunne sove med hende fra kl. 1 🙂
Så jeg endte DOG med at være frisk til morgen PÅ min fødselsdag 🙂

– over and out – (følges af min FØDSELSDAGS blog)