JA, så blev det endelig dagen. Dagen hvor jeg blev 31 år gammel. 🙂 Skønt.

Jeg havde jo heldigvis fået lov til at sove i nat (pyha) og godt vi i vores desperation igår ikke havde kommet til at aflyse min fødselsdag idag 🙂

Allan kom kl. 830 ca og havde fødselsdags morgenmad med. Han skulle op og lave videre på førstesalen 🙂 Skønt. Det var også fedt, fordi alle vores gæster jo kunne komme op og se ovenpå. Så det var jo mega fedt!!!

Mine lagkager (skal selvfølgelig nok poste billeder af…) Men de var mmm… Altså jeg ville jo lave de der runde sager der… det har jeg ikke prøvet før og den lyse havde altså for blødt fyld, så den splattede lidt, men smagte heldigvis godt. Den anden var perfekt formet og smagte super godt 😀 Så det var også dejligt 😀 og bollerne!!!! NØØØØØØØØJ de var FOR LÆKRE!!! Super gode… De var mere luftige end krydderboller og smagte vidunderligt 🙂 Havde lavet dem med jordbæryougurt og jordbærjuice 😀 Uhhhmm…

Da gæsterne kom, var jeg faktisk næsten færdig!! SElvom jeg havde smidt husbonni til at sove, da han skulle på arbejde i nat og jeg samtidig skulle hjælpe Allan med rockwoll og masonitplader OG lige bære de ting ud i campingvognen vi manglede og flytte bordene helt på plads osv. Men jeg nåede det og nåede et dejligt bad med husbonni, da jeg havde vækket ham inden gæsterne kom 🙂

Nå, men altså… gæsterne kom. Heldigvis, så havde Jacob og Majbritt ikke set smsen med at vi havde aflyst de gæster, der havde børn med, fordi Idun havde skoldkopper, for Idun trængte til lidt selskab og på det tidspunkt var hun ok frisk. Så det gik alligevel og det er jo ca 100000 år siden vi har set Jacob og Majbritt. Så først fik jeg lige lidt sved på panden, men det var jo dejligt.

Jeg fik rigtig gode gaver 😀

Nogen (disney)film – Pinocio x2 og herkules (som jeg vidst ikke ahvde fået opdateret at jeg havde fået… Så jeg må se om den kan byttes) og Peter og Dragen Elliot 😀
Strømpebukser
en kjole der skal byttes til benvarmere
ting til kageting (så lige pt har jeg alt hvad jeg ønsker mig!! :D)
gave kort til femme fatale
Sådan en pin-up hofteholder ting der går op under babserne (jeg selv havde været inde og prøve i forretningen :D)
Noget chokolade
noget vin
et billede Idun har malet 😀
Hjemmelavet marmelade

Så det var altså bare rigtig skønt…

Det var en hyggelig boller og lagkage og folk syntes at det smagte dejligt 🙂 Moms og svoger blev til aftensmad og moms og jeg fik taget opvasken og det hele 🙂 Skøøøønt. Hun er altid mega grundig, så hun fandt sæføli the spots jeg ikke havde fået taget i sidste weekend, så det var jo dejligt.

Så fik jeg ryddet stuen op igen, til den fuldstændig utrolig perfekte tilstand og her er bare SÅ pænt!!! Så spiste vi aftensmad og de kørte hjem og vi NØD sidste afsnit af forbrydelsen på vores nye fjerner… 😛

Bagefter tog han på arbejde og Idun lagde sig til at putte UDEN at hyle 😀 Det virker altså som om der ikke er kommet flere idag. Så skal der bare gå 3-4 dage, så er hun klar igen. Men jeg kan være hjemme onsdag med, fordi jeg havde planlagt en afspadseringsdag i morgen og kan have barnsyg 2 dage 🙂 Så det er rigtig godt. Så kan Idun blive frisk stille og roligt og, hvis der er flere dage hjemme, så har husbonni jo weekend fra torsdag. Kanon! Det er rigtig rart.

Så Idun og jeg skal putte, se film og lave julekagedej, så det er klart til at blive bagt sammen med Kathrine en af dagene… (når Idun er rask, for hun er ikke klar til at Laura får skolkopper. Jeg ville ellers gerne have haft en baby med det, i stedet for en 5 årig, når jeg nu har prøvet det, men det skulle hun vælge helt selv :D)
Og tirsdag skal vi pynte op… også skal vi også få SOVET noget af alt det tabte søvn ind igen. Stakkels Idun må også være i rigtig meget underskud. Hun har jo bare sovet under 1/3 af hvad hun plejer at gøre de her dage… Pyha…

Men altså – alt i alt, har det været en rigtig skøn fødselsdag 😀 Det var dejligt…

Nu nyder jeg at sidde i aftenen og se nye kanaler i tv, mens jeg får skrevet alle de dejlige (og mindre dejlige) oplevelser de sidste par dage… 🙂

– over and out –