Uha det er dejlig.. 🙂 Jeg har jo ryddet op og ud i det sidste… 2-3 uger… Puha. Det er hårdt. Men idag har jeg ordnet vores tøj-reol. JA JEG GLÆDER MIG til at få klædeskabe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Når førstesalen er færdig 🙂 Men altså, jeg var I BUND med vasketøjet, selv den der kurv med 4 forskellige 30 grader vaske i hehe … 😛

Men så besluttede jeg mig til at ordne tøj reolen og rydde ud i mit tøj 😀 Så det har jeg gjort. En del er røjet i en tøjbytte sæk og lidt ud til at SMIDE ud. 🙂 Og husbonnis reol er også ordnet… På en mere fix måde! Så jeg har overblik over mit tøj og må simpelthen finde et sted til det tøjbytte heroppe. Trænger til et lokalt tøjbytte!!! … Tror jeg skriver til børnehavelederen idag 🙂 det kan være vi kan låne børnehaven. Nu må vi se…

Ellers så er der simpelthen i bund i de fleste ting og der er jo så også blevet pyntet 🙂 Ihh hvor er det dejligt…

NU skal jeg på arbejde igen i morgen, der er ikke helt skorper på alle Iduns skolkopper endnu, men husbonni har jo fri i morgen og fredag. Så det går og farmor kommer nogen timer, mens han er til lægen og tandlægen 🙂

NU vil jeg have frokost og så vil vi køre i bauhaus, så vi lige kan få de skruer der skal til at sætte vores nye låse i huset…

Sikke man får lavet meget, når man er hjemme med barnsyg hehe… Idun render rundt og leger klædud på værelset og høre historier. Så hun hygger også rigtig meget. 🙂 Vi så Asterix og Cleopratra til morgenmaden. Skønt…

mm… trængte bare lige til at sige AHHH…

– over and out –