Her er galleriet med mine fødselsdagskager..!!

Vanilie-creme’s modellen blev lidt for splattet og sank sammen og revnede … mmm… Så jeg må lige justere lidt på den creme. Iduns syns det var fedt, fordi hun kunne få lov til at lappe den, med en masse hjerter hun blandede fondant sammen i farver og trykkede hjerter ud hehe. (at holde beskæftiget, så hun ikke pev over sine skolkopper hehe)…

Choko-cremes-modellen, blev tilgengæld helt fantastisk!!! 🙂 Der var perfekt hold i den og den så bare super sej ud.

Så jeg er da lidt stolt af første forsøg med de der runde-modeller der!!

Der er dog mega meget kage i sådan nogen!!! Jeg har stadig kage tilbage idag… Selvom jeg tog mig et stykke igår og idag… Mmm… Og vi var alligevel 16 gæster i søndags. 🙂 Så det snyder lidt.

Så alt i alt, var jeg godt tilfreds og folk var ellevilde 🙂 Nu skal jeg ‘bare’ lave 2 kager til 2 forskellige fødselsdage jeg skal til på lørdag. Tænke tænke… 🙂 Og i øvrigt, brugte jeg jo mindre tid end beregnet, fordi jeg jo havde en lille syg pige jo 🙂

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#25′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#25