Idag var der kommet en termokasse med posten. :-S Tænkte jeg, da jeg så den. Gad vide hvad det er? Specielt fordi det eneste jeg mener jeg venter med posten er mit termovarmetæppe… Mmm…

Jeg åbner pakken og der er en frostblok og nogen opskriftblade på pølse-retter… Endnu mere :-S

I bunden af kassen er der 2 pakker pølser. Italiensk inspirerede pølser og timianpølser…

Endnu engang tænker jeg :-S

Jeg føler lidt jeg er med i skjult kamera og husbonni ser oprigtig ud som om han ikke har noget med det at gøre.

Sådan står vi og grubler et par minutter, til jeg kommer i tanke om en forbrugerundersøgelse jeg var med i den anden dag, omkring en ny kollektion af pølser. Så ville man få tilsendt en pakke pølser, som man skulle prøve og derefter svare på spørgsmål. JAJA, tænkte jeg… ;o) Helt sikkert de sender pølser også havde jeg glemt alt om det. Men altså – jo idag, er der kommet pølser med posten.

Godtnok noget af det særeste jeg nogensinde har fået med posten 🙂

Så i morgen skal vi spise spændende pølser…

– over and out -(også i seng!!)