Jeg er ked af at sige det, men jeg syntes bare ikke det er i orden. Jeg syntes det er helt vildt langt ude og tager fokus væk fra, hvad det hele handler om.

Det kan godt være at der er nogen få, der bare kommer for at sætte ballade i gaden, men hvis de ægte klima-aktivister, eller hvad de kalder sig ikke syntes at det er ok at der bliver lavet ballade, så må de jo kollektivt tage dem væk fra det. Eller vende ryggen til det, eller tage afstand fra det. OFFENLIGT tage afstand fra det. Det føles som om at folk bare vil lave ballade.

Jeg ser det som om at det her er meget større end alt muligt ‘alm’ politik. VI kan være enige eller uenige om, hvordan det skal gøres, men vi er vel alle sammen enige om at der skal gøres noget.

Så jeg vil sige, at det der er sket de sidste dage og de planlægger at gøre i Bella Centeret går udover der, hvor man kalder dem ‘Lømler’ – totalt latterligt og mega træls ord. Men det er at spolere. At fjerne fokus for hvad der er vigtigt.

Og hvad ligner det at brænde biler af? At smide molotorv cocktails? Er det Co2 neutralt? Er det smart? Løser det noget????????? KLIMA TERRORISTER!!! ARGH.

Jeg bliver bare mega gal. Der er virkelig ingen der kan løse noget, med den form for kommunikation.

Verden er bare ikke sådan, så vi kan lave en eller anden totalitær løsning. Vi kan ikke bruge ‘klima problematikken’ til at lave en verdensomspændende revolution og lave alle verdens lande lige og ens. Det kan ikke lade sig gøre. Vi bliver nødt til at være enige om at gøre noget og have fokus på det der er vigtigt.

Også lad jeres tude-fjæs og molotorv-cocktails blive hjemme i lommerne!!!

Det blir simpelthen for træls, hvis det eneste CNN og resten af medierne skal bruge medietid på er gadekampe, når man kunne støtte op omkring løsninger og forhandlinger.

mmm.. nå, men altså – dagens sure opstød. Og måske en prut, men det blir vel også forbudt en dag, når det udleder for meget Co2.

– over and out –