Fuck jeg er så gal, ked af det og sur… og jeg føler mig i den grad trådt på. Overtrådt. Forulempet…
Og jeg syntes det er så fucking plat, der er intet i min pung af værdi og alligevel har de hapset den. Jeg ved godt at de ikke kunne vide at der var 20 kr. i og det var det…

Vi stod i Tøj og Sko. Skulle bare ind og købe vanter til Idun. Jeg står i køen og skal til at fiske min pung frem. Den er væk. Jeg tænker: Ai, come on, den må være i bilen… Vi går tilbage til bilen og jeg ved faktisk godt at den ikke er der. Vi kigger hele bilen igennem. Den er der selvfølgelig ikke.
Jeg går fuldstændig i chock. Går tilbage til Tøj og Sko og råber op, så folk kan høre det: Der er TASKETYVE HERINDE!! PAS PÅ!!!!

Pigerne i butikken, kender tydeligvis proceduren og de hjælper mig. Vi går i baglokalet. De kigger på overvågningen. En anden pige, ringer op til bank og benzinkortet og det hele for mig, så jeg kan melde alting stjålet og spærre det. Så ringer vi til politiet og laver en tyveri anmeldelse.
Politiet ville gerne have atvide, hvis vi fandt dem på overvågningen.

Det gjorde vi. Kl. 12.50.25, den 18/12 er der en fucking møjkælling der fisker min pung op af min taske. Putter den ind under jakken og mindre end et minut efter putter hun den i sin taske og hende og 2 mænd går mod udgangen. Den ene mand, står faktisk bag mig i køen. Puha, det føles væmmeligt…
Så er det jeg tænker: Hvis de havde været lidt smarte – som de heldigvis IKKE var, så havde de nuppet den EFTER han havde luret min pinkode… Men så smarte var de ikke og HAHA for dem, at der ikke var en SKID de kunne bruge, fucking lorte spasser narrøve. Pisse lorte dumme idiot krafthelvede og alle mulige bandeord…

Mmmm.. Bagefter gik vi op og ned af Ahlgade, for at se om vi kunne se en PINK pung ligge i sneen eller i skraldespandende et sted… Men vi fandt intet…

mmm. Så kørte vi til politistationen fordi vi havde fået atvide at jeg skulle have et nyt midlertidigt kørekort… Så sagde damen på politistationen at vi skulle over på kommunen… Så var der lukket på kommunen og jeg gik tilbage til politiet for at spørge hvad jeg så skulle gøre. Jeg var brudt hele sammen der og hulkede bare… Jeg var bare så ked af det og frustreret. Damen på politistationen sagde at jeg bare kunne køre og hvis jeg blev stoppet kunne de slå mig op på mit cpr nummer og se at det var stjålet. HUn sagde også at jeg lige skulle klappe hesten med at bestille nyt, fordi mange får det tilbage igen, hvis det bliver smidt i en baggård eller noget.

Hun sagde også at der var en anden dame, der havde fået stjålet sin pung i H&M umiddelbart efter mig. Så det har nok været de samme fuckers!!! ARGH…

Da jeg kom hjem ringede jeg til politiet igen, for at fortælle hvordan de så ud og hvornår præcis det skete, så de kunne se det og måske fange dem.

Æv pis og fåking lort!!! :o(
Nu vil jeg lave noget mad og spise tidlig aftensmad, så kan vi altid tage en snack sent…

– over and out –