Eller altså – i hvertfald HVIDE Hjul på bilen… og hvid alt andet. Hvidt i hele danmark. – Og ja, altså så grå-sort på vejene.

Men nu, idag – en uge før jul, er der HVIDT i Danmark. Jeg er faktisk MØGHAMRENDE træt, det har været en lang dag, men jeg skulle bare lige afslutte dagen ordenligt, inden jeg skal i kassen.

I morgen kører jeg ikke på arbejde. Det er sidste dag inden juleferien. Det har været SUPER kaos idag, men jeg tog afsted, jeg arrangerede at husbonni kunne sove, det han burde, inden han skulle køre igen og jeg kunne arbejde igennem på arbejdet. Hvis jeg ordnede alt, hvad ordnes kan på kontoret (det jeg ikke kan lave hjemme), så har jeg faktisk juleferie ved frokosttid i morgen!! Weeee… 😛 Perfekt og fantastisk…!

Men – det har sku også holdt hårdt idag. Det startede som sådan, allerede igår… Idun havde ondt i maven og pev meget. Så jeg blev bekymret, fordi hun normalt jo ikke ligefrem er pive-typen, så jeg besluttede mig til at blvie hjemme og tage hende til lægen i akuttiden. DA akuttiden kom, var det lidt bedre med mavsen, men vi tog stadig derover, bare for en sikkerhedsskyld og så vi havde noget refference, hvis det blev værre og det skulle komme til at kontakte vagtlægen. Hun sagde at det nok var noget forstoppelse, men at det kunne være blindtarmsbetændelse, hvis det blev værre og hun fik feber. Så det var godt at holde øje med det. Jeg tænkte at Idun skulle ud og bevæge sig og jeg gav hende noget at drikke og hun skulle DRIKKE DRIKKE hele dagen og vi tog til Holbæk og ordnede lidt ærrinder, så hun ogås fik rørt sig lidt og jeg kan ellers love for at der så kom hul igennem og hun fik det bedre 🙂
På vej til lægen, var der en lastbil der havde tabt sin hænger ud på marken, så den var helt pløjet ned. Det tog ca et kvarter, mens vi var der, for at få den fri, med en kran-bil-halløj… De havde vidst været igang længe… Jeg turde ikke bakke og vende om. det ville være helt håbløst. Heldigvis kom vi jo forbi og vi nåede til lægen indenfor akuttiden 🙂

Det betød så at jeg IKKE var afsted igår og det var så faktisk lidt fucked up, fordi jeg havde 3 hjemmebesøg, som så bliver skudt til efter nytår. :-/ Men jeg slap for at køre ud i den værste trafik.

I morges snakkede jeg så med husbonni, da jeg vågnede… Han var nået til roskilde og det var helt adhelvede til. Det væltede ned med sne og der var fygning og alt muligt. Vi aftalte at han selvfølgelig skulle tage det så ABSOLUT stille og roligt som det var nødvændigt. Imens gjorde vi os klar herhjemme.
Vi gik ned til vejen, så han i hvertfald ikke skulle op af indkørslen. Der var en bil på vej op af bakken på ærtebjergvej, der bare fedtede rundt og kunne ikke komme op. mmm.. Husbonni spurgte om jeg var helt sikker på at jeg ville køre… Jeg besluttede at forsøge, for 21’eren og motorvejen, skulle som sådan være nogenlunde ok, så jeg begav mig afsted. Med termodragt og div i bilen.
Det tog mere end 2 timer at komme til Herfølge. Fik ordnet mit første besøg og aflyste de 2 andre… Spiste frokost hos svigermor og kørte til Roskilde og lavede journalarbejde, inden nytår, som jeg ikke kan lave hjemme…

Nå, men bagefter, så smuttede jeg over på Ro’s torv med lømmel-banden fra CSU 😉 hehe. Gammelfar, Jack og mig (også havde vi Tine med også :D) Så drak vi lige en kop kakao og hyggesnakkede lidt og sagde god jul 🙂

Så var det ellers hjemad. Sus og Jesper havde Idun og de sagde at vejen var helt håbløs fra 21’eren, så jeg havde taget en lygte med fra arbejdet, hvis jeg skulle stille bilen ved tanken og gå hjem og hente husbonni. Det gik heldigvis og jeg kunne køre hele vejen hjem. Så fik jeg lige set husbonni i 20 min, før det var afsted igen. Mig til Sus og Jesper for at hente Idun i snemasserne og Husbonni afsted til arbejde… I GOD tid. Han kom godt derind og har parkeret bilen i hallen i nat 😀 Skønt… Så er der ikke sne på, når han skal køre i morgen tidligt.

Da jeg gik ned til sus og jesper, var der en rød land rover, der sad fast i sneen på strandlyvej… :-S Og bag den, sad der en arbejdsbil, mercedes fast… :-S De fik landroveren fri. 4 mand til at skubbe den, men jeg så de først fik merceren fri da Idun og jeg gik hjem her kl. 2130… Med en traktor. :-S Han sagde at den lugtede at brændt kobling. Sus og Jesper har brændt køleren af på Uno’en, da de sad fast i en snedrive… mmm… Så vi har vidst været heldige og kloge i trafikken idag 🙂

Også lige til de sure opstød:
HVORFOR HELVEDE skal folk køre som psykopater, når der ligger meter-meget sne og folk skøjter rundt?… Der var de oblikatoriske: Jeg har en volvo, så jeg er usårlig og i øvrigt er min bil svensk og er født til sne og frost – så jeg må køre 1200000 kmt i sne!!!…
Derudover er der bare dem der stresser og racer derudaf, med hovedet under armen og ender i grøften, forhåbentligt uden at tage andre med sig.
Men præmien idag: TOP MÅLET af idioti, går til:

ABILDSCOUS FÅKING RACERBUSSER (For udeforstående: rute 888)… FÅK MAND!!! Når alle andre køre 65 kmt i røven af hinanden (med bremseafstand), så skal de da ligge og RACE forbi alle med bussen fuld af passagerer, der ikke har sele på, i den u-rydede racer-bane på motorvejen. Men hvad kan man ellers forvente af et bus-selskab, der er så dårlige til planlægning, at de bliver nødt til at overtræde SAMTLIGE færdselsregler på vejen fra valby st, til Århus :(… :-/ Såsom fx også at overheale, hvor der er dobbelt fuldoptrukket på landevejen… TSK siger jeg bare…

DERUDEOVER: Går præmien til de søde, der har kørt rigtig pænt, rart og fornuftigt og som har været dejlige at køre på vejen sammen med 😀

OG NU VIL JEG SKU I SENG!!! Kan i den grad mærke jeg er traaaaaaaaaaaaat… Men nok ikke så træt som dem, der sidder på 17. døgn eller hvad vi nu er nået til og forhandler marathonforhandling på klimaaftalen. Tanke til dem:… tænke…

SÅ nu:
NATTER – OVER AND OUT !!!