Tirsdag – inden jul – var vi jo så til Svigerfars fødselsdag. 🙂 Det var meget spændende, fordi vi jo havde besluttet at give ham en WII og Jacob så skulle give ham en ekstra controller, så han kunne spille sammen med os andre…

Nå, men altså – først skulle vi jo spise. Rigtig meget dejlig mad. 🙂 Jeg havde fået lavet en kage til svigerfar, som jeg bare IKKE FIK BILLEDE af da den var færdig 🙁 Jeg havde glemt min telefon der hjemme og svigermor havde ikke nogen batteri på cam’et… :-/ Æv. Den var ellers rigtig flot!!!… En hjertekage, der var helt rød og med et hvidt kryds på, så det var et flag. Den var med vaniliecreme og bær-mouse (endda med husblas, så den var dejlig stiv i det). Den var mega lækker!!! 😀 Det var skønt og det sjove var at han virkelig bare havde ønsket sig en kage, men han troede ikke jeg havde tid til det eller noget, så han troede virkelig ikke på at jeg havde lavet en kage til ham 😀
Så han blev rigtig glad! … Den smagte også super godt. Med faste bunde i drømme-kagedej.

Nå, men altså – efter maden fik han så sin gave. Wii’en og controlleren. Vi fik sat Mii’ere til folk og de ligner rigtig godt. Det viser sig at man kan gemme dem på en controller, så vi går og pønser på om vi skal købe en personlig controller og gemme vores MII på den. hmmm… Nu må vi se!!

Men altså – Han FIK faktisk spillet på den inden han skulle i seng og det var RIGTIG dejligt at se. Det var sku det meste vi har set ham bevæge armen siden han blev syg. Det var kanon. Han skal helt sikkert nok lære at bruge den 🙂 og vi hjælper ham selvfølgelig alt det vi kan. Vi fik også introduceret svigermor rigtig godt til det, så hun også kan komme igang og de kan lege sammen … Skønt.

Så det var en dejlig fødselsdag vi holdte for ham der.

– over and out –