I søndags var vi til Yüleblót hos Tom og Birgitte… Som altid, deres – for os – sære københavner-blót stil hehe… 😛
Vi startede med kaffe-kage-selskab hos dem. Og Birgitte havde bagt en lææææææækker Marzarin kage, som jeg lige fik opskriften på 😀 Nice. Jeg har ledt efter en god marzarin kage til at lave kage-bunde af osv. Så det var skønt.
Nicki og Helle og Hedvig kom også, så det var rigtig hyggeligt.

Da det blev lidt mørkere, så begav vi os ned i østre anlæg. For en der har boet 23 år af sit liv i KBH – så har jeg altså ikke liiiiige udforsket alle parkerne staden. Men det viser sig at østre anlæg er den park der ligger bagved statens museum for kunst … hehe… Der var masser af sne, så der var også mange børn der kælkede, men heldigvis fandt vi en ugenert prik og lavede cirklen her 🙂

Det var dejligt og forholdsvis roligt. Idun lagde et hårspænde ind til at blive indviget, selvom hun blev ldit nervøs for om hun fik den tilbage eller hvad hehe…

Så da Tom tændte ild i en lille halm-krans, der skulle udgøre Sol’s datter, så begyndte sirenerne at hyle og vi kom til at fnise over om vi skulle tilbringe natten i klimafængsel eller hvad. Hmm 🙂 Det skete jo heldigvis ikke…!!!

Bagefter gik vi hvert til sit og vi kørte ud til Farmor og farfar, hvor farmor havde lavet den helt store flæskestegsmiddag med det hele. Det var meget godt for mig, da jeg jo ikke spiser så meget flæskesteg til jul, så jeg lige fik dækket lidt der hehe… 🙂
Idun skulle jo sove hos far og vivi, fordi de skulle videre til jylland mandag morgen… Vi havde også først aftalt at vi skulle sove der, men vi havde et frosset vandrør (argh) i køkkenet, så vi ville helst hjem i tilfælde af at det skulle briste og vi ville få vand over hele køkkenet… :-S GYYYS. – DET skete heldigvis heller ikke :D:D hehe…!!

Så det var en dejlig dag! 🙂 – Søndag den 20. dec 09.

– over and out –