Jul igen 🙂

Juleaftensdag gik rigtig hyggeligt. Vi nussede rundt hos svigerfar og svigermor. Maden var i ovnen og svigermor og jeg, fik ordnet karfofler og rødkål og tranebærkompot og div om formiddagen, så da Idun kom, var alt klar. Det var super fedt.
Vi havde fået taget juletræet ind og desværre sad far og Vivi og Idun i kø ved vejle, så de nåede ikke frem til første visning af sidste afsnit af Pagten, men de nåede frem til Disneys juleshow.

Mens juleshowet var i tv, fik vi pyntet juletræet. Det var kanon. Juletræet var perfekt. Det var flot, bredt og der var så god plads under det, så vi kunne have alle gaverne liggende nedenunder 😀 Skønt.

Maden. Ja, jeg kan simpelthen ikke sige andet, end at det jo var SUPER perfekt 🙂 Alle tingene spillede bare. Flæskestegen var naturligvis en gyser, fordi den ikke helt gad at lave sprød svær, før til aller sidst, men det lykkes dog alligevel 😀

Efter maden, så vi det sidste afsnit af Pagten (mig igen og dem der ikke havde set det første gang, så det første gang). Det var et helt fantastisk.
Så var det juletræs tid…
Og gave tid…
Og kaffe-spille-tid. Vi spillede mandelgaven, det var mor der jo står for mandelgaven og det var faktisk også hende der vandt den i år, hvilket hun var rigtig glad for, fordi hun gerne selv ville have den. Spillet var et andet slags pakke-spil end man er vant til, men det var smadder sjovt 🙂 Så det var skønt.

Efter folk var kørt, så spillede vi wii til midt ud på natten. Eller jeg koksede i seng kl. 3, men Tom og Jacob kom i seng ved 5 tiden…

Vi sov rigtig længe førstejuledag og nussede rundt og lavede forskellige ting. Vi kørte hjem om aftenen…

2. juledag lavede vi INGENTING. Vi lavede så lidt, at jeg ikke engang satte i opvaskemaskinen! Vi lavede bare pasta og tomatsuppe fra dåse hehe… også var det lige mac n cheese, der var min pasta hehe… 😉
Men det var skønt, for en gangs skyld at lave absolut INTET 🙂 Bare at stene og hygge og flade ud!! 🙂

Resten af juleferien har vi lavet lidt og fået hygget os og slappet af …

– over and out –