Din frossenpind…
Det er første gang, siden vi flyttede ind heroppe, at du for alvor har været på besøg i Danmark.
Jeg må sige, – jeg syntes faktisk at både vinter og sne er dejligt. Når det IKKE ligger på vejen jeg skal køre på. PÅ Sjælland har vi været så heldige at vi kun har fået sne i begrænsede mængder i anden omgang, så vi i det mindste ikke er sneet fuldstændig inde… – Det var vi stort set lige inden jul, men sneen nåede næsten helt at forsvinde inden juleaften og var fuldstændig væk juledags morgen… mmm.

Nu ligger den her. Sneen. Og frosten fryser Danmark. Sneen glimter som diamanter. Den knirker under skoene. Jeg er glad for at jeg har pels – og en lang en. Det er koldt. Helt vildt koldt. Under minus hele døgnet og idag har det været 7 minus hele dagen.
Stakkels Husbonni, da natten er bidende kold. Det er godt at meget tøj, er ens ven i disse tider.

Sneen er det man taler om i Danmark. Men sådan er Danmark jo. Er det varmt, taler man om det. Er det koldt, taler man om det. Regner det – ja, så er det dagens historie – det eneste der næsten når på højde med vejret i nyhederne er Facebook historierne hehe 😛 – de er heldigvis stilnet lidt af.

Men det er sjovt, når man i en nyhedsudsendelse har halvdelen af indslagene, med forfrostne og rødmossede rapportere fra forskellige lokationer i Danmark og vi ‘rapportere direkte’ fra en familie der er sneet inde, via Skype og webcam – i ualmindelig dårlig kvali… og sneet inde og sneet inde, det var vidst rimelig en sandhed med modifikationer. De kunne godt komme ud af huset, men de kunne bare ikke køre nogen steder 🙂 Heldigvis kunne børnene komme ud og lege i sneen. Skønt.

Indtil videre får det lov til at ligge en uge endnu… Så må vi se om det ender med at det blvier ved med at være vinter nogen måneder endnu, eller om vi holder her. 🙂

Kong Vinter – Tak for dit besøg 🙂

– over and out –