Så idag, tænkte vi: NU må vi simpelthen se om vi ikke kan kælke lidt, så vi gik ind på Bentsens mark ved siden af… Men der var for lidt sne til at bulerne i marken ikke standsede os :-/ Æv altså!!!…

Så gik vi ned af bakken igen og gik rundt på såadn en regnsø, der var dækket af ca 5 cm sne… Den var jo ikke særlig dyb, så den måtte jo i hvertfald være bundfrossen… Så efter lidt tænketid, hentede vi sne-skraber og skrabede os en god skøjtebane… Puha, det var godtnok lidt hårdt, men altså…

Nå, men altså – vi fandt sådan et par gamle ‘spænd-på-støvlerne’ skøjter til Idun og mor har jo sine fine næsten nye kunstløber skøjter… Mmm. jeg var godntok sådan lidt… Det er jo RET Mange år siden jeg har stået på skøjter sidst. 4 år tror jeg… Så jeg tænkte, aaah… Går det nu, men jeg behøver jo heller ikke.. og alt det man kan tænke.
MEN – GUESS WHAT?! – MOR kan fanmer skøjte!! HEHE 🙂 Og vende og det hele… SEJT NOK …
Jeg faldt kun lidt en gang …
Idun tilgengæld væltede rundt. Jeg forsøgte at hjælpe hende lidt, men så god er jeg heller ikke til at stå på skøjter, så jeg er verdens mester i at lære fra mig 🙂 Men hun fik da fornemmelsen af det.
Nu har hun også gået i flere dage og TIGGET om at kmme til at stå på skøjter – og tænk engang så på VORES EGEN skøjtebane!!… For vildt…!!!

Nu håber jeg bare ikke det bliver tø-vejr før weekenden, så vi kan skøjte igen næste weekend. Men nu må vi se.
Vi fik da skøjtet en times tid også er mor godtnok mørbanket. 🙂 Men det var sjovt!!!

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#26′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#26
– over and out –