I tirsdags! Så blev Idun indskrevet på skolen. Det var en stor dag… Vi hentede hende fra børnehave og skulle over på skolen, til indskrivningsdag i børnehave klassen. Eller 0’e klasse som det hedder.

Idun var ved at sige hej hej og farvel til børnehaven da vi gik, for nu skulle hun jo i skole 😉 – Hehe. Jeg prøvede i børnehaven at fortælle hende, at vi godtnok skal til at indskrivning, men at hun altså SKAL i børnehave i morgen, fordi det jo først er efter sommerferien hun skal i skole og 1. maj hun skal starte i SFO 🙂

Vi fulgtes over på skolen med Estrid og hendes mor. De glæder sig helt vildt begge tøser 😀

Ovre på skolen skulle vi udfylde papirer og hilse på den nye skoleleder og viceren. Så fik hun en lille kuffert med nogen småting til skolen og fik taget billede af sig.
Så legede de ellers i klasseværelset.

Dem vi kender af børnene hun skal starte med er rigtig søde, så det er super dejligt.
Nu er det bare at vente og se om klassen bliver delt i to. De ved ikke helt, hvor mange der bliver tilmeldt, men de er lige på vippen til at blive delt i 2 klasser.

Ellers er planen nu den, at hun starter i SFO første maj og så i skole til august… Selvom Idun syntes det er laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid, hun skal vente…!! Nu hun jo er INDSKREVET og det hele… hehe.

– over and out –