Idag på arbejdet. 2 unge mænd er startet for at hjælpe til, med det interne IT. Det bliver super godt!!!.. 🙂

Den ene er i praktik i 3 uger og jeg er rigtig glad for at jeg sagde ja til at have ham der, selvom det kun er 3 uger. Han har rigtig meget forstand på og organisere projekter og afdække behov osv, så det er han gået igang med, sammen med den anden der skal være i løntilskud i 6 mrd.
Så skal de lave plan over, hvad der skal lave for at gøre den interne IT lækker og køre kanon også skal det så gøres. Jeg starter en mere op med løntilskud her snart, jeg har en der kommer til samtale på mandag, som jeg glæder mig til at snakke med.
Det er super godt at få de unge nyuddannede der er super motiverede og mangler erhvervserfaring, for at de kan komme ud på arbejdsmarkedet.

De var rigtig glade og super smadrede sidst på dagen, så jeg er i hvertfald også rigtig glad for det!!!

Så skønt.

Spændt på at se, hvad der kommer ud af det, med tiden. 🙂

– over and out –