Så var vi afsted, Tom og jeg. Berlin, lejlighed lejet gennem Roskilde kommune, altså for medarbejderne.
Det var kanon. Jeg var lidt spændt, da vi skulle derned, fordi jeg aldrig rigtig har været et sted, hvor man bare kommer til en lejlighed et eller andet sted, uden at der er nogen i forvejen. Så jeg havde det sådan, at tænk hvis man ikke kunne finde lejligheden, eller at man stak nøglen i en forkert dør!! :-S Men altså – vi skulle først derned jo!!

Turen derned gik fint. VI kom i god tid i lufthavnen og fik tjekket vores ene taske ind og begav os ud til gaten. Jeg havde købt sådan nogen jet-ears-ørepropper, for at prøve om det skulle gøre at jeg ikke ligesom var ved at besvime af trykket, eller skulle have hovedpine og væres svimmel resten af dagen og jeg må sige, at jeg var rigtig glad for det. Det var 80 kr godt givet ud 😀 For det virkede og jeg var slet ikke dårlig resten af dagen…

Men altså – vi ankommer til Berlin. Til Schönefeldt Lufthavn… Og står ved bagagebåndet. Der står vi læææææænge… Sammen med en gruppe piger, der også stod og VENTEDE… Og til sidst måtte vi erkende at vores kuffert ikke kom. Nå okay. Finde ‘forsvundet kontoret’ og få skrevet rapport. Ringe til forsikringsselskabet… også kunne vi købe en 72 timers billet til tog og bus og det. OGSÅ kunne vi begive os afsted til vores lejlighed.

Berlin er FULDSTÆNDIG dækket af 3-5 cm is på fortovene. De bruger ikke salt, men smider sådan nogen små-sten hist og pist, ikke sådan kontinuerligt, så man kunne gå sikkert hele tiden… :-S Så det var ret hårdt at gå rundt…

Men altså – vi nåede til vores lejlighed. Så op i opgangen. Men der stod ikke hvad sal det var på, men at der stod Petersen på døren. Det var ret sært og da vi endelig fandt den dør der stod Petersen på, syntes vi ikke rigtig at vi kunne få nøglen i… Men altså – mens jeg gik på udkig efter en evt anden Petersen-lejlighed, fik husbonni nøglen i døren.

Lejligheden var super dejlig. Det var en 2 værelses med en lille bitte balkon, et badeværelse med badekar og et køkken. Den havde sådan, hvad man havde brug for – bortset fra trådløst net, men altså – så måtte vi klare os uden.

Vi fik købt ind til frokost i vores nærliggende supermarked og fik spist os en dejlig frokost 🙂

Nu skulle vi jo også lige finde butikker til at købe noget tøj i og medicin og finde sengetøj osv. Der er sådan et firma, der administrerer lejligheden dernede og de var så danskere der bor i Berlin, så jeg ringede til hende og forklarede situationen og at vi gerne ville leje sengetøj og håndklæder selvom vi ikke havde bestilt dem på forhånd og det var intet problem. Vi skulle bare komme og hente dem.

Så var vi på apoteket og fik fat i husbonnis medicin, som dem fra firmaet havde kunne fortælle os hvad hed på tysk. KanoN!!!:..
Damen på apoteket fik vildt ondt af os, fordi vi ingenting havde og gav os en masse prøver af alt muligt. Så købte vi også shampoo og tandbørster osv… Så var det klaret. 🙂

Så vi begav os hen til dem og hentede dem og tog tilbage til lejligheden med tingene. Bagefter var husbonni ret træt, for det var hans første fridag efter han var vendt, så han tog sig en lur og jeg gik ud for at finde lidt tøj – især undertøj som jeg ville få seriøst brug for dagen efter.
Jeg gik rundt og fandt et center som ikke lå så langt væk og fik købt det jeg fik brug for næste dag og en langærmet t-shirt til Husbonni.

Så tog jeg pizzaseddeler med op, fra de nærmeste spise-ude-tag-med-hjem steder i nærheden… Så gik jeg op og fandt ud af, hvad han havde lyst til og gik ned og hentede mad. Det var faktisk næsten gratis 😉 eller i hvertfald faktisk halv pris af at gå på pizzaria i danmark. Hehe 🙂 Skønt.

Så spiste vi pizzaer og hyggede… også tog jeg mig et daaaaaaaaaaarjlig karbad, med sådan noget bade-salt-halløj jeg havde købt. Uhhmmm…

Også gik vi ellers rimelig tidligt i seng, for vi var godt smadret!!!

… Sådan gik den første dag :o)

– over and out –