Lørdag morgen var vi GRUNDIGT smadret i ben-tøjet… PUHAdadadada… Så vi startede morgenen med et karbad, for at løse musklerne lidt op 🙂 Det var dejligt. Så valgte vi at spise DARLIG morgenmad, inden vi skulle begive os ud i byen.

Vi ville ud og shoppe lidt, inden vi ville på museum.

Vi tog ud til en anden del af byen end vi havde været før og det var et rigtig hyggeligt område i det gamle øst-berlin 🙂
Her fandt jeg også en dejlig lille butik, med lidt tøj til mig 🙂 Skønt…

Nå, men altså – bagefter så ville vi ind til Kunsthåndværksmuseet. Vi fandt museet, det lå i nærheden af potsdammer platz, hvor vi også skulle spise IS bagefter 😛 (det kommer vi til!!)..
Men selve museet var ikke sådan heeeeeeelt fedt. Der var faktisk ikke rigtig noget fra vores tidsperiode og alt andet, fra historisk tid, var fuldstændig bare for at vise HVOR afskyeligt rig, kirken var. Alt var kristne ikoner, fyldt med guld og halløj… Mmm… Men selve museet var ret pænt…

Nå, men bagefter begav vi os til Potsdammer arkade… 🙂 Der var ved at blive pyntet op til filmfestivalen som er i denne uge og næste uge, så der var figurer af store bjørne og gamle film apperater osv. over det hele. Men så igen, så ligger film og tv museet også lige om hjørnet fra potsdammer arcade..

Jeg fik mig lige en lille bid mad, inden vi skulle spise is, bare for at have fået lidt ‘alm mad’, først. Det var dejligt.
Så var vi inde i et par butikker mere og få købt noget mere tøj 🙂 det var skønt. Husbonni har også fået rigtig meget smart tøj 😀 fantastisk… – Men faktisk købte vi jo kun det vi lige skulle bruge jo…

Nå, men altså. Vi gik op til Gelato Eiscafé Berlin… YUM YUM… Den er faktisk før beskrevet, fra min berlin tur med Sisse i sin tid. Nøøøjser, det var bare fantastisk. Jeg ville give og sagde til husbonni at han måtte vælge lige hvad han ville, fra menu kortet… Skønt…! Han valgte sådan en jordbær tallerken, med noget is og nogen stykker af sådan noget sprødt kage i mellem.
Jeg valgte sådan en opsætning med en masse banan og chokolade og sager UHHHMMM… Så fik vi en kop te og en frisk presset juice. 🙂 Rigtig dejlig de og juice også…
(jeg ligger lige billeder op en af dagene, nu skal jeg lige have tømt hjernen først, så må jeg tømme cam’et bagefter) 🙂

Nå, men altså – det var nu aften, men vi havde jo lige spist IS til den stooooooore guldmedalje, så vi besluttede at vi ville tage hjem med tingene, før vi begav os ud i byen igen. Vi skulle jo i tv-tårnet efter kl. 21 og vi skulle også have mad. Vi håbede lidt på at vi kunne kombinere det, men vidste ikke hvor mange mennesker der ville være og om køkkenet stadig var åbent ved 22 tiden…

Men altså – vi tog så til Alexander Platz og tv-tårnet 🙂 Der var ingen kø og vi begav os op af… Så spurgte vi vores vagt-ven om køkkenet stadig var åbent og det var det, indtil kl. 23. Perfekt!! 😀
Så op med den der mega hurtige elevator, så jeg fik helt propper i ørerne. Dog ikke så slemt, som når jeg flyver, men altså – Husbonni kunne også mærke det…
Men altså – da vi kom derop, kunne vi sagtens få et bord i restauranten. 🙂 FEDT… Så vi gik op af trappen og fandt vores bord med det samme. Først var Husbonni lidt skeptisk, fordi det umiddelbart lignede lidt et cafeterie… hehe. Men vi fik bestilt noget mad og det var rigtig dejlig mad. Alt imens man spiser, så kører det hele rundt, så man ser Berlin hele vejen rundt og midten, der hvor køkken osv er, står også stille. Det var ret specielt, men det kørte naturligvis ikke hurtigt, så man blev rundtosset eller noget 🙂 dejligt.

Så det var rigtig flot og romantisk 😀 Der var også nogen musikanter der spillede imens… helt sådan krydstogt-agtigt hehe…

Bagefter gik vi ned igen og kiggede lidt rundt på udsigts-dækket… Da vi var mætte af oplevelsen, så kørte vi ned igen med elevatoren og begav os hjemad til lejligheden…

Det blev også mest til at strække ud på hinanden og BUM falde i søvn. Det var godtnok hårdt at gå så meget rundt på is-klædte gader 😀 Men det var rigtig fint altså… Dejligt at sove tæt 🙂

– over and out –