Ja, altså – så blev det søndag. Vi skulle først lige ordne lejligheden klar og ligge tøjet frem, så vi kunne pakke, når vi havde fundet os en taske. Vi havde faktisk ikke fundet nogen steder at købe en taske i alle dagene med shopping :-S Så det var missionen søndag. 🙂
Vi havde besluttet at vi skulle se på Berlins loppemarkeder, som vi havde fået atvide også var udenfor, selvom det var vinter 😀 Fedt. – I øvrigt var det SUPER lækkert vejr… Det var høj sol og frostvejr og vindstille… 🙂

Først var vi på Am Tiergarten… Nøøøøøøøøøj… manner!!! Der var rigtig mange virkelig lækre ting, som man jo ikke kunne købe med, fordi man skulle med flyveren hjem, men det var helt vildt. Og der var pelse. MAAAAAANGE pelse. Aldrig har jeg set så mange pelse i mit liv!!! Og der var alle prisklasser, eller alle prisklasser i overkommelig radius fra alm mennesker. Fra 30 Euro til 1000 for de aller flotteste nye pelse… YUM YUM siger jeg bare 🙂
Men vi klarede dagens post i oritenteringsløbet-berlin og vi fandt en taske, der kunne bruges til at pakke i, som vi kunne købe for 8 euro. Det var jo fint 😀

Bagefter tog vi videre, til den der gade inde ved Museums øen, hvor der også var et marked. Det var bare lidt mindre. Halvdelen var sådan loppe-agtigt og den anden halvdel var et kunst-håndværker marked. Jeg fik mig nogen LÆÆÆÆÆÆKRE skindhandsker. Totalt lækre, sexy, eksklusive handsker 😀 nam nam 😀

Nå, men altså – bagefter tog vi så videre til Maurpark Flohmarkt 😀 Fedt fedt fedt!! Det var det vildeste marked… Holddahelt fest. Det var kæmpe stort og virkede næsten som christiania eller en blanding af christiania og bellahøjmarked. HAHA… 😀 Man kunne få AAAAAAAAAAAALT… Alt i hele verdenen og sikkert også ‘Hash og nøgler ;)’, men det så vi godtnok ikke 🙂

Vi fik os noget lækkert snack-mad derude og det var helt fantastisk 🙂 Mens vi var der, ringede de fra lufthavnen og sagde at vores kuffert var fundet! Naiii, fedt… Så vi både havde fået shoppet nyt tøj og fik vores egen kuffert tilbage 🙂

Men vi aftalte så at vi ville hente den, når vi alligevel skulle med flyveren senere på dagen 🙂

Da vi tog derfra skulle vi så have noget at spise, sådan mere tidlig aftensmadsagtig, inden vi skulle hjem og pakke tingene og ordne de sidste ting klar i lejligheden 🙂

Vi var ude af døren i lejligheden da kl. var 1745. Fin tid mente vi…

også begyndte hjemrejsen!! – Men det kommer i en blog for sig selv….

For turen, kæresteturen, rejsen og oplevelserne i Berlin skal få lov til at stå for sig selv 😀

– over and out –