Altså i til at starte med, så som natten gik, så tænkte jeg: det er da nærmest ironisk at den bog jeg er ved at høre, hedder ‘En lang rejse’… For det var virkelig sådan jeg følte det hehe… 😛
Men nu begynder jeg med begyndelsen:

Begyndelsen, var da vi tog fra lejligheden. Vi havde besluttet at tage en tur en anden vej rundt, end da vi kørte fra lufthavnen. Vi syntes det virkede som en super smart vej, men havde ikke lige kalkuleret med at det blev en bomle-tur i toget… Hehe… Med MASSER af stop med u-bahn. Suk. Så vi sad i toget og blev helt stressede til sidst. Mmm.

Vi stod af u-bahn og heldigvis kom den bus vi skulle med, lige da vi kom op:D Yay…
Så vi spurtede (så godt vi kunne) hen til bussen og kom ud til lufthavnen. Hen og hente vores kuffert. Så skrive papirer. Så sagde de at vi skulle gå hen til terminal b og tjekke vores kufferter ind. Nu havde vi jo 2, og havde kun betalt for en. Heldigvis brokkede de sig ikke, fordi de jo selv var skyld i at vi havde 2…

Nå, men altså – manden i skranken siger så til os at vores fly er rykket frem!! og vi nu skal være i gaten kl. 1910… Kl. var så ca 1905 på det her tidspunkt og han siger JA NU – LØB!!!… Så vi løb afsted også blev husbonni så NATURLIGVIS stoppet både i kropsbibberen OG at de ville splitte hans camerataske ad… ARGH. Så jeg måtte løbe op og se, hvor vi skulle hen til gaten.
Så står der bare ikke nogen gate på!!… Nå, men altså – vi får så atvide at det ikke er kommet endnu alligevel og der er heller ikke nogen af de andre der skal med det fly, der har fået atvide at det skulle komme tidligere. SUK….
Så vi sætter os ned og dangderer den.

Så siger hun så i højtaleren, at vores fly er lidt forsinket og der ville komme besked senere.
Da kl. næsten er 21 kommer der endelig gate på… også skulle vi skynde os ned til gaten.

Vi kommer så ned til gaten og der er INTET fly… Vi venter så i 10 min ca. Der kommer et fly hen… De kører trapper til og begynder at tømme flyet… Der kommer mennesker ud og de tager bagage ud… Så lukker de lågen til bagagerummet… :-S Tænker vi. har de tænkt sig at flyve os tilbage uden bagage??? eller ???…

Der begynder at være en mumlen ude ved gaten og pludselig er der en der råber op: De har aflyst vores fly!!!!!!!!!!… og folk siger til hende at hun er en tosse og det kan de jo ikke, men hun er gal og siger at det ville hun da ikke sige, hvis det ikke var rigtigt… Og ganske rigtigt… Øjeblikket efter, siger hun så i højtaleren at de har aflyst vores fly!!! ARGH…

De siger så at vi skal gå op til dør nr 2 og vente på at blive lukket ud til bagagebåndet og så ud til check in, hvor vi vil få ‘noget’ atvide… :-S Øhhh. okay!!…

Vi står så læææææææææænge ved dør 2, faktisk så længe at de har glemt os fuldstændig. De lúkker først op, da husbonni går hen og snakker med nogen toldere, der finder ud af at de har glemt os og finder nogen til at lukke os ind.!! ENDNU SUK:…

Så får vi vores tasker…

Ud i hallen. Der er INGEN fra Easyjet… De siger så at de har åbnet alle computerne, så vi kan komme på nettet og selv finde en anden vej at komme hjem på… Øhhhh… okay. Så siger de også at vi kan få ændret vores billet til mandag aften eller tirsdag på et tidspunkt… men altså – så kunne man også godt regne ud, hvis man bookede sig på et overbooket fly mandag aften, at man så ville stå med håret i postkassen igen… Så det var ikke en mulighed. Så stod der nogen mennesker fra lufthavnen og viftede med nogen madbilletter…

Vi havde så hørt en snakke om at han vidste at der var et tog kl. 23, men at det ville tage 10 timer… eller noget i den stil, så han ville ikke tage med det.

Vi beslutter så at vi vil prøve det og tænker, at det da ikke kan være så slemt. En dame fra lufthavnen spørger, hvordan vi vil komme til banegården og vi svarer at det aner vi faktisk ikke og hun spørger om vi vil have en taxibon. Og JOW TAK!!! HELT SIKKERT!!! 😀 På det tidspunkt har vi en lille time til at komme til toget.

Det viser sig så på vejen, da vi snakker med far og vivi, at det ikke er et direkte tog, men at vi skal skifte tog 2 gange undervejs. Fair nok, tænker vi… Det kan da ikke være så slemt, så vi fortsætter vores færd…

På stationen, kommer der så flere der skulle have været med noget, så vi ender med at være en lille flok på 10-15 mennesker der skal samme vej… 🙂 Vi beslutter også hurtigt at udveksle mailadresser, så vi kan hjælpe hinanden med at få penge ud af easyjet.
I øvrigt, har vi alle sammen fået forskellige beskeder fra dem i lufthavnen og det var totalt mega utjekket at der INGEN fra flyselskabet var… Mmm. Nogen har fået atvide, at vi ville få hele hjemrejsen dækket. Andre har fået atvide at vi ville få billetten refunderet osv…

Idag har jeg så læst på hjemmesiden, at vi burde have krav på billetten og en kompensation på 250 euro, som ikke dækker de udgifter til ny billet og tabt arbejdsfortjeneste, men dog er lidt mere… end blot at få billetten refunderet…

Nå, men altså… Vi starter med at køre i et totalt super sejt tog til Hamborg.. 🙂 Det var fedt. På Hamborg station skal vi så vente i en lille time. jeg fik mig en milkshake og en cheeseburger. Det var dejligt… Vi var allerede trætte…

Så skulle vi skifte tog til et bumletog til Neumunster… mmm… Jeg faldt bare BUM i søvn og sov i en lille time derhen til…

I Neumünster skulle vi jo så vente i 2½ time på det næste tog, til danmark. 😀 YUay, der skulle køre hele vejen… Daaarjlig…

Så vi ventede alle sammen i stationskiosk, i alle 2½ time… Mmm. Det var nogenlunde ok, men holddafest vi var TRÆTTE…

Nå, vi kommer op på stationen… Der står så på skiltet at ‘Toget er ubestemt forsinket!!’… øhhh… Efter nogen minutter, forsvinder det helt fra skiltet. Den ene af dem vi følges med, er så tysker og han ringer til tog-oplysningen og de siger at toget er 230 minutter forsinket! 😮 😮 😮 NAAAAAAAAI!!!!!!!…

Så vi finder så ud af, hvad vi så kan gøre… For vi kan jo ikke vente i yderliger 4 timer… Mmm… Så vi ender med at tage et tog kl ca halv 6 til flensborg… Fra flensborg til padborg, fra padborg til Fredericia og fra fredericia og resten af vejen…
Vi stod så af på Høje Tåstrup og tog toget til Rødovre, hvor vi mødte Idun og Vivi…

FOR HULEN I BULEN, det var verdens hårdeste tur nogensinde… :-S Det havde taget 13 timer, fra vi stod på toget på banegården… og altså 17 timer fra vi tog fra lejligheden… Suk suk suk….

Så jeg kom jo altså ikke på arbejde, men jeg fik givet mit arbejde besked og tjekkede lidt post i IC3 toget det sidste stykke, så det gik…

også lige for at sætte prikken over i’et, så virkede toiletterne IKKE i det sidste tog vi kørte i, i halvanden time!!! ARRRH… Det er hårdt for sådan en som mig hehe… 😛

Men altså. Vi var mega mega mega trætte, da vi endelig nåede hjem!!!

Jeg fik sovet lidt, mens Idun var nogen timer i børnehave og jeg skulle så have Patrizia og Idun til svømning… :-S Men jeg klarede det…

Jeg vil faktisk sige at jeg ikke endnu er frisk… Husbonni kom ikke på arbejdet og har fået sovet mere ind…

Og idag kommer jeg så for sent i seng, men jeg måtte bare lige få tømt min hjerne 🙂 Så det kostede lgie lidt. Ellers har jeg været i seng, senest kl. 22 resten af ugen 🙂

Så NU skal der hives penge ind fra forsikringen, for det med kufferten også skal der hives penge ind fra easyjet…

Men selv om vi havde verdens sindsygeste hjemtur, var det en rigtig dejlig kæreste tur i Berlin 🙂 <3

– over and out –