Mit første kæmpe projekt, hvor jeg ovenikøbet blev godt betalt 🙂 Skønt.

Jeg var sådan liiiidt mmm. for jeg kunne jo se alle mine små fejl, men de gjorde STOR STOR LYKKE. Ann Marie, var overlykkelig over hendes personlige kager og syntes det var mega sjovt at jeg havde lavet det som en høreprøve 🙂 Hehe…
Også var folk ved at falde DØDE om over, hvor godt de smagte.

Rød kage: Pærecidermouse, hakkede pærer og skildpaddecreme
Blå kage: Otello creme, bunde smurt med tyndt lag choko og halve blåbær 🙂

Så det var jo perfekt. Jeg havde regnet med en kurverstørrelse på 6×8 cm, men folk var mega beskedne, så der var i hvertfald til Ann Maries familie også 🙂 Så det var jo skønt.
Først turde folk næsten ikke skære af dem. hehe. Men de kom dog efter det og skar af begge kager. Men jeg må så også sige, at jeg også selv kun kunne spise 2-3×5 cm af hver kage, fordi de var VÆLDIG fyldige og høje 🙂 Sååee altså. Det var jo bare fordi de var MEGA lækre 🙂

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#39′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#39– over and out –