Husbonnis fødselsdag, startede allerede lidt fredag aften, hvor vi var taget til Køge for at spise og overnatte sammen med Jacob, fordi vi alle sammen skulle til Legoworld lørdag formiddag sammen 🙂

Lørdag morgen, spiste vi dejlig lækker bruch og Olde-Gurli kom på besøg også. Det var hyggeligt.

Så tog vi ind til Legoworld. FOR FILANS I FUSEN et kaos… Vi havde så også læst på billetterne at man ikke måtte tage mad og drikke med ind, så vi var lovlydige, hvilket vi FORTRØD rigtig meget… :-/ Men altså – det lykkes os at få en parkeringsplads der ikke var 100 km væk og vi nåede langt om længe indenfor. Der var MANGE der gik skuffede væk, fordi de ikke havde købt billetter hjemmefra. Der var jo for længst udsolgt. mmm.
Men altså – jeg vil så også sige, at der kunne SAGTENS være solgt halvt så mange billetter, for der var SUPER MEGA crowded fra 12-14… mmm. Jeg var lige ved at få pip den første time. Men det gik dog.
Så fandt vi ud af at de TILLOD sig at tage 25 kr for enten en vand eller en LILLE brik-juice, når de har lavet et arrangement, hvor man ikke må tage drikkevarer med ind og det er rettet mod børn. Jeg syntes det var desideret NEDERDRÆGTIGT!!!!!!! Og jeg agter at klage og hvis vi skal derind igen, så kan jeg love jer for at jeg ikke en gang til er lovlydig!! Vi købte så en vand og fyldte flasken, ved den koldeste af vandhanerne på toilettet. Men det var helt vildt langt ude.

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#40′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#40

Når vi så har været ved det der var langt ude, syntes jeg faktisk at selve Lego World var fedt 🙂 Der var meget at se på og meget at prøve. Og vi kunne slet ikke nå det hele, selvom vi var derinde i 5 timer 🙂

Idun og far fik leget en hel del med robotter og Idun og mor, fik bygget et felt på det store kæmpe billede-lego-gulvtæppe – OG leget med BELVILLE LEGO!!! YAY <3 Det var noget mor også syntes var sjovt. RENT Barbie lego. 😀 Kanon…

Så fik vi snakket lidt for lidt med Nina og Niels, da der skete så meget, så vi ikke lige kunne hænge så meget ud og Jonathan så også var væk i en halv time… URKA. Det var ikke så sjovt. Idun var meget bekymret og glad og lettet, da han blev fundet igen.

Hun havde også selv protesteret noget, da jeg insisterede på at skrive mit nummer på armen af hende, hvis hun blev væk, – for hun blev jo IKKE væk… Men altså, til alt held, så insisterede jeg og det lykkes hende at blive væk på et splitsekundt og 2 min efter var hun fundet igen, fordi lego-damen ringede til mor med det samme 😀 Så nu har hun LOVET ikke at protestrere mere, hvis jeg vil skrive mit nummer på armen af hende igen 😉

– Nå men altså – efter Legoworld, så tog vi til Far og Vivi og aflevere Idun også tog vi på date 😛

Vi var ude og spise på Eastern corner på sølvtorvet. Det var super godt og en god oplevelse 😀 og bagefter, var vi ‘bare’ ude og være kærester… SKØØØNT…

Også kunne vi bare køre hjem i seng, bagefter, fordi Idun ville komme hjem søndag, med bedsteLars og bedsteVivi. 😀

Se DET var en rigtig dejlig måde at holde fødselsdag på 😀

– over and out –