Det er jo bare alletiders. Altså – jeg vil sige at jeg desværre syntes at cake boss desværre er LIDT for meget American Chopper møder kage… :-/ jeg syntes de fokusere for meget på livet i kagebageriet og familiefejderne end på kagerne. Men altså – hvis man kigger godt efter, kan man godt lure et trick eller to 😀

Jeg vil så sige, at de laver DØD flotte, dog meget Amerikanske kager. Det jeg har luret mest mht de amerikanske kager er:

– RIGTIG MEGET smørcreme.

– Ikke rigtig så meget fokus på fyldet…

Men FLOTTE er de, det må man sige… mmm…

Men altså – så kommer vi til det søde liv.

NAM NAM NAM!!! – hun er jo også død fræk, med sine franske tipper, når hun nusser marcipanen 🙂 Men altså. Hun laver virkelig noget hvor SMAGEN er i top. Det er jo lige mig. Det med at smagen skal være STORARTET og perfekt også skal man gøre sit bedste for at få det til at se lækkert ud 🙂

De var mega lækre de ting hun lavede idag og det gode ved det program, er jo altid med dr programmer, at de ligger på dr.dk og der er opskrifter og det hele 😀 Kanon!!!..

Så jeg vil da sige, at det er godt kage-tv i øjeblikket. 😀

– over and out –