Jeg er 14+4 idag. Eller altså nok nærmere når jeg HAR sovet og er stået op igen…

Men idag er en underlig dag. For idag VED jeg præcis, hvordan en baby ser ud, for det var idag jeg fødte Spunken og sad med den. Så jeg ved hvordan sådan en lille størrelse på omkring de 13-15 cm ser ud… mmm…

Jeg er ikke sådan ked af det… Det er mere sådan underlig. Jeg ved jo at den jeg har i mavsen nu, er spræl-levende, sund og frisk Så det er jeg glad for. Men jeg glæder mig lidt til i næste uge, når jeg ikke har siddet med samme slags udenfor maven… mmm.

Faktisk tror jeg at den er så spræl-levende, at jeg mærker små prikke-spark-spræl i siderne indimellem. Jeg ville have FORSVORET at det IKKE kunne lade sig gøre… Men altså – det føles IKKE som luft i maven og min jm siger at det faktisk godt kan være det… mmm. Sært …Selvom den altså jo stadig er lille…

Så altså 14+4, er en underlig dag. Men tænk engang… ‘kun’ 26 uger endnu!!!

Gad vide om man kan nå det hele ?

– over and out –