Vi har ryddet op idag. En masse! Og ordnet og jeg har skiftet sengetøj og vasket på alle dynerne – også sofadynerne… Og støvsuget.
Det er blevet mega pænt og dejligt 🙂 Det trængte… Men AV… Jeg er helt smadret. Ma kan sku ikke så meget i mine omstændigheder, som jeg plejer. Mmm. :-/
Men altså – Jeg havde tænkt at vi skulle have ordnet herhjemme på onsdag, dagen før påske, men så fik vi så ordnet det idag. Skønt! 🙂 Og så kan vi køre en tur på skrotten onsdag.

Så havde vi Jacob og Majbritt og deres unger inviteret til x factor finale fest, og jeg havde prøvet at invitere Kathrine (og Ove, hvis han ikke skulle arbejde)… Igår havde jeg ikke fået fat i Kathrine, så skete det ikke anderledes at hun lige ringede og spurgte hvad vi lavede og hun kom også lige inden mad 🙂 Skønt. Så vi fik en ordenlig omgang raclette og jordbærkage, som jeg havde lavet som prøve på Iduns fødselsdagskage… Den blev ikke særlig pæn og med købebunde og sådan, men den smagte godt 🙂 Så der kommer lige lidt justeringer til Iduns kage, men en god prøve 😀

Allan var her og ordne ovenpå – snart vægge 😀 YaY!!! – Så han spiste også med 🙂

Men jeg glæder mig for vildt, til vi skal have en rengøringsdame!! – Når førstesalen er færdig, så skal vi have en rengøringsdame. – Det er sku rigelig at rydde op herhjemme. Det andet gider jeg sku ikke mere. Heldigvis har Niels og Nina en god én vi kan adoptere 😀 Det gir jeg sku gerne 600 kr om måneden for 🙂

Nå, men altså – det var sku aftenens pip af AV, men det var nok det værd i hvertfald 🙂

– over and out –