Der har jo være lus, snart i mange måååååneder i børnehaven. Heldigvis er Idun ikke en der dem der har været hårdest ramt, da vi holder hendes hår flettet og får kæmmet hende forholdsvis ofte. – Og faktisk har hun ikke haft over 20 lus på noget tidspunkt, men oftest under 10…

Nu har vi så købt noget luse-halløj, baseret på æteriske olier og halløj, UDEN konservering og UDEN kemikalier, som jeg har nægtet at putte i håret på hende. Men altså – så hun har fået noget kæmme-creme og sådan noget spray til at putte i håret, hverdag, for at holde nye lus på afstand.

Vi er så ovre hos Estrid igår og jeg snakker med Estrids mor og hun har også købt det til Estrid. Vi snakker lidt om de der lus og Estrids mor siger, så at Estrid har haft nogen der har set ud som om at de har bygget rede og formere sig grundigt … :-S URKA…!!

Men altså – de er jo så også igang med kæmme-creme og spray 🙂

MEN – min hormon hjerne, får så drømt om de her lus og luse-reder… Og i min drøm vokser de til at være BÆNKEBIDDERE!!!… Så jeg drømmer at der er hundrede vis af KLASER af bænkebiddere i Iduns hår!! LOL… Føj altså – ad bad bad Føj!!!… hehe.

Heldigvis virker det ikke som om at der er nye lus i Iduns hår og vi fortsætter med kæmme-creme og spray og håber at det holder de små lortebæster, der heldigvis IKKE er så store som bænkebiddere, på afstand 😀 hehe…

Men hormon drømme, er sku ikke rigtig til at spøge med… 😉

– over and out –