Nå, men altså – det blev ENDELIG ENDELIG ENDELIG den dag Idun bare har gået og veeeeeeeeeeeentet på i lang tid nu 🙂 Det har virkelig været en stor ting at blive 6 år. Med 6 år, følger jo SFO, skole og den slags ting. Alle de der ting, der viser man er stor. mmm. Som voksen, tænker man jo også lidt: husk nu, hvor dejligt frit liv du har mens du kan nyde det endnu, inden skole og alt det der skal nåes. Men altså – Ligenu kan det jo ikke gå hurtigt nok hehe. – Og ja, så med 6 år, så er det jo også endnu tættere på at hun bliver storesøster, som hun også glæder sig helt vildt til.

Vi skulle have en ordenlig omgang fødselsdag. Mor havde stået i køkkenet meget af onsdagen. Der skulle forberedes til brunch og en del af de vi skulle lave en aftensmaden i Køge. Så det blev dej til lækre grovboller, kanelsnegle blev forberedt i ruller (homemade bake-off – 2 til fødselsdags brunch og 3 til fryseren – MUMS). Pandekage dej, 43 burgerbøffer (som Idun super kok, var super god til at hjælpe mig med, totalt teamwork, hun bankede bøfferne og jeg stegte dem!! – Det blev til alle 43 på 30 min! SEJT!), lave en kæmpe omgang guark OG hendes fødselsdags jordbærkage (dog minus pynt… Så den nåede kun at have lidt improviseret pynt af frosting, men altså – Den blev fin! den blev dog FIN rød, som hun ønskede sig :D) Og nåja – så var Idun og jeg lige ude og købe ind til hele pivtøjet om formiddagen…

Men puha – jeg kan godt love jer, at når man har en 17½ uges kuffert, så er 8 timer i køkkenet altså liiiiiiiiiiiiiiiiiiidt hårdt, men det var det hele værd 😀

– Så nåede vi til fødselsdags morgenen. Idun begyndte at røre kraftigt på sig ved 830 tiden, så jeg vækkede farmand og fandt flag frem og vi tog gaverne ind i seng. Jeg havde sagt at hvis hun vågnede skulle hun blive i sengen, så vi kunne synge for hende hehe. Så hun sad op i sengen og ventede da vi kom ind. Hun fik gaven fra mor og far i sengen og en fødselsdagssang og var riiiiiigtig glad. Nægtede dog at åbne gaver, før der var råbt 5 korte og 1 langt hurra hehe 😛 Hun fik den kæmpekasse Belville lego, som far havde købt på QXL. Mega sejt at få for omkring 3000 krs lego, til 1000 kr 😀 Nice.

Så Idun nåede i bad, tage tøj på og lege lidt med Belville inden gæsterne kom. Mor nåede at bage de ting der skulle bages, ordne æggekage, stege bacon, skære frugt ud og stege pandekagerne. :-S Men jeg nåede det hele inden gæsterne kom kl. 1030. Og jeg var mega træt for jeg var kommet aaaaaaaaalt for sent i seng og når jeg gør det, så kan jeg jo ikke sove :-S Men altså – det gik.

Efter morgenmaden, var vi jo 8 (4 børn og 4 voksne) der skulle på Kino Ro’s Torv og se ‘Sådan træner du en drage’ i 3D 😀 Mega sejt. Super mega fed film altså 😀 Yes. Sjovt at se vikinger som eventyr figurer, der ikke prøver at være autentiske, men dragejægere hehe. Og den var rigtig flot animeret og en fin historie. Det var lidt af et puslespil, lige at få købt slik til ungerne, få popcornene og sodavannerne inden vi skulle ind, til så mange mennesker. Vi havde jo købt 4×2 billetter i supermarkedet i de dersens æsker, med billet og cola og popcorn til en god pris. 🙂
I øvrigt var det fedt at se at Bukkøy er inspiration til filmen, som man jo kender så godt.

Efter biffen kørte vi til Køge, hvor vi skulle spise. Det var rart, at det var nemt at svigerfar og Olde Gurli kunne være med, når det var i Køge. Så der blev gjort klar, til det helt store hjemmelavede burger bord. NAM NAM 😀
Efter maden, blev der hygget og snakket og Idun fik leget lidt og nogen fik spillet lidt wii også var der jordbær-lagkage… NAAAAAAAAAAAAM NAM NAM! 😀 Er der nogen der ligger godt i mavsen, med Fnug i øjeblikket, så er det jordbærkage hehe. Selvom jeg faktisk ikke har fået det særlig meget. Stort set ikke, men altså – jeg har virkelig lyst til det hele tiden fnis. 🙂
Men den var smadder lækker, selvom den desværre havde fået lidt transport skader og jeg ikke havde haft særlig meget pynte-tid… :-/ MEN – smagen var PERFEKT 😀 Og jeg havde lige smidt et par blade husblas i vaniliecremen og det var SUPER!!!! 😀 Så var der lige lidt ekstra hold i, uden at blive budding agtig 🙂

Da vi havde spist kage, så fik vi hyggetsnakket lidt og slappet lidt af også kørte folk hvert til sit.
Vi var hjemme kl. 23 og var MEGA trætte 🙂 Idun var så træt at hun ikke engang ville have jakken af, da hun kom i seng hehe. Så den sov hun med.

Men det havde en SUPER dejlig fødselsdag. Meget anderledes end den plejer, men super dejlig. SÅ Idun siger at hun har holdt fødselsdag 3 gange på 1 dag hehe 🙂 På fredag kommer børnehaven, så der skal laves lagkage igen.

Men i hvertfald – Super mega skøn fødselsdag, på sådan en 1. april, med sandt april vejr 🙂

Hun fik MEGA gode gaver:

Mega meget Belville af mor og far (og bif-tur)
Kort med 300 kr og en yoyo fra mormor, som hun vil købe MP3 afspiller for.
En tur til Legoland med Bedstelars og Bedstevivi den 8. maj 🙂
De vildeste fede rulleskøjter. – rigtige støvlerullere, med skift-bare hjul og så er de super mega smarte så kan udviddes indtil str 37 😀 Så hun kan bruge dem i mange år. Derudover var der sikkerhedssæt til med håndleds, knæ og albuebeskyttere. Det fik hun af Onkel, Farmor, farfar og olde Gurli.
Af OldePoul og OldeGerda fik hun bil-lader til hendes ds + lidt ting til Lille Pus.
Af Dorthe fik hun tøj til Lille Pus.
AF kusinerne fik hun hårspænder og ting til lille Pus.
Af Sus og Jesper fik hun Monopoly Junior
Af Sebastian og Jonathan fik hun Perlesæt
Af Estrid fik hun en fingerring og metaltusser
Af Margit fik hun Sommerfugl ørerringe
Af Loulou og Avi fik hun Musik cd med Caroline (en børnestjerne tror jeg) og 2 film. Bratz the movie og en barbie film 🙂

Så det var jo HELT fantastisk altså 😀
Hun er SÅ glad og skal bare rigtig meget lære at stå på rulleskøjter. Idag var vi til Lauras navnefest på en efterskole i Jyderup, som de havde lånt til formålet, så da fik hun prøvet på parkeringspladsen. Det går godt. Hun er ved at lære at finde balancen 🙂 Så skal der bare lidt teknik og lidt fart på – også skal hun nok også falde en gang eller 10 hehe 🙂 Men så er det godt med beskyttere overalt og hjelm 😛
<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#42′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#42– over and out –