<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#43′); //–>http://galleri.zafir.dk/#43

Jeg har bare været SOM KØLLESLÅET træt, her de sidste par aftener, hvor jeg har været alene, så de fleste ting skulle aftales i sidste øjeblik. Vi besluttede at lave et par lege med dem: Snurre rund om flasken-løb (som faktisk ikke er så sjovt med børn, som med voksne, børn er meget bedre til at snurre uden at blive rundtossede hehe).

Så lavede vi den med ti ting under et tæppe. De fik lov til at gætte efter tur og Tom havde taget vikingeting, under tæppet og hvis børnene ikke kunne gætte det, kunne Idun få lov at brilliere, når hun nu var fødselsdagsbarn hehe :o) Det var rigtig sjovt.

Bagefter fik de lov til at prøve svær, skjold og ringbrynje – dem der turde, for det er jo RET vildt, lige at få en ringbrynje på, som vejer over halvdelen af deres egen vægt. Men det var ret sejt…!!

Bagefter havde vi begravet skattekisten i forhaven og de var ude og lede efter den med metaldetektor, sammen med Tom :o) Bagefter var de ret trætte børnene faktisk – fordi de havde gået hele vejen fra børnehaven til vores hus i blæsevejr. Så de fik lov til sidde og se Valhalla tegnefilm, for at blive i vikingestilen. – I øvrigt kendte INGEN af børnene Valhalla filmen eller historien om Thors færd til Udgårs Loke… mmm… Okay så. Er det bare kun Idun der kender til det? Men det var en mega sej film, syntes de. Som de så, så af et par omgange, fordi de så lidt mens de ventede på frokosten og mens de igen ventede på desserten og bagefter.

Til sidst var der tid til at lege lidt, før de skulle med bussen, op til børnehaven. – Heldigvis skulle de ikke gå tilbage. – Det er nemlig OP af bakke, hele vejen 3 km tilbage til børnehaven…

Det største panik var at den vaffelopskrift jeg havde besluttet mig for at prøve herinde fra ikke virkede… :o) Det var frygteligt. Der var 1½ time til børnehaven kom og Idun vrælede fordi hun VILLE have vafler og Tom sagde at jeg skulle lade være med at stresse, for det var jo ‘bare vafler’ og ÅÅÅÅÅÅH NEJ!!!… GRrrr… Så han fandt den opskrift hans mor plejede at lave, da han boede hjemme. Heldigvis havde vi æg nok. det var så en af de der opskrifter med piskede æggehvider osv. Men det virkede… Så Idun FIK sine vafler til isen…

Så alt i alt, var det en dejlig børnehave fødselsdag. Der var 8 fra storegruppen i alt på besøg (de er 11, men der var nogen der havde fri idag). Så rigtig hyggeligt. Heldigvis var det de SØDESTE pædagoger fra børnehaven der var med hernede… Jubiii, så vi fik sludret en masse . :o) NU er mor så lidt brugt, men jeg tror vi skal prøve at bage vafler i aften igen, også prøve at gøre det i stuen, mens vi sidder og spiser dem varme… mmm.