Det viser sig simpelthen at Estrid også lige har fået seje rulleskøjter (godtnok arvet), men altså mega fedt. Ingen af de to, er helt vildt gode til at rulle endnu, men de er ved at lære det. Så vi var lige henne hos Estrid og hente hendes rulleskøjter og så tog vi op på skolens parkeringsplads og rullede i små 40 min 😉 – Hvad vi først opdagede bagefter, var at rulle-banen på skolen, faktisk også er åbent om eftermiddagen 🙂 Så der tager hen næste gang.

Jeg syntes det gik helt hæderligt faktisk denneher gang! De er ved at lære det. Estrid havde dog lidt mere tålmodighed, end Idun og det gik derfor lidt bedre end for Idun idag hehe. Men Estrids mor siger så at det er fordi hun IKKE var sammen med sin mor, for så ville hun heller ikke have tålmodighed hehe 😛

Mor får bare helt vildt meget lyst til selv at køre på inliners 😉 Det må være ligesom at stå på skøjter og det elsker jeg jo. Men dog skal jeg jo ikke liiiige ud og køre på inliners her i denneher sommer, hvor jeg render rundt med en kæmpe kuffert…

Jeg snuppede lige et par pix af de up-comping rollerskating Girls 😛

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#44′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#44
– over and out –