Vi har været til MD igår.

Vi blev scannet af ham Shams igen og selv med sprogvanskeligheder osv, så må jeg sku sige at man GODT kan mærke at han er hamrende proff og er super grundig. Han scannede super grundigt og forklarede dit og dat og dut på gebrokkent dansk, men det var cool nok

Så spurgte vi til kønnet og så sagde han, – Vil I gerne vide det? Ja- storesøster har insisteret

Jamen altså – Det er en pige, sagde han uden at tøve… hehe.

Farmand havde håbet på en dreng og Idun havde håbet på en pige, men farmand er også bare rigtig mega glad for at det er en SUND OG FIN OG helt igennem perfekt baby, der gemmer sig, så en pige mere – det er også bare skønt. Så spurgte far, hvor sikker han er på det med kønnet og han svarede: Hvis jeg ikke engang kunne se, hvad det var for en, hvordan skulle jeg så sidde og udtale mig om hjertet? Og ja – det kan vi jo godt se. Men vi har fået et TYDELIGT billede bevis, hvor man ikke skal være professor for at se at det er en Frigg der gemmer sig.

(På billedet: 2 endeballer, 2 fodballer og en revne imellem ballerne. Altså ingen tap :))

(Idun var i øvrigt HELT VILDT lykkelig for at vi kunne levere det hun har bestilt hehe… Så det var jo deeeeeejlig).

Jeg sendte det også til min veninde, som jo er scanne-dame på sit arbejde og hun svarede prompte: Den er for nem En skøn lille pige. Så vi er helt sikre.

Men altså – alt er HELT IGENNEM som det skal være og selv min termin passer stadig JUBIII… Så jeg vil gætte på at jeg føder den 5. eller 6. september – hvis jeg selv skal oddse på noget og i forhold til, hvordan det var med min egen Termin og Iduns fødsel

Men HUN er fin, aktiv og lækker… – jeg glemte faktisk helt at spørge hvor meget hun vejer nu, men måske kan jeg se det i papirerne … hehe…

Så kommer der lige lidt mere billedespam:

Ansigtsbilleder af vores lille ALIEN hehe… Og et fiiiint billede af fusselanken!!

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#47′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#47