Så ender man jo faktisk med at komme i skolebestyrelsen 🙂

Jeg kom faktisk ikke på skolen, til valg-mødet, fordi det var slået helt vildt stort op. Vi havde fået 3 breve tror jeg, med valg og dit og dat. – jeg tænkte: Sådan nogen arme 0’e klasses forældre, vi har ikke en chance… Jeg forestille mig kamp-valg med flere hundrede forældre osv… så jeg tænkte: Når man har været forældre på skolen i nogen år, så man kender folk, så kan man stille op til skolebestyrelsen. Det havde jeg så affundet mig med.

Så i lørdags kom Estrids mor og sagde at hun var endt i skolebestyrelsen, fordi det ikke havde været nærmest nogen mennesker til mødet. Oooookay. ikke det?!… Vild underligt, alligevel.

Så hun opfordrede mig på DET KRAFTIGSTE at komme op på skolen og sige at jeg var interesseret i at være i skolebestyrelsen, hvis jeg havde lyst til det.

Så det har jeg været. 🙂 Jeg tror nok at det var viceinspektøren jeg snakkede med og hun var meget positiv. Så det var jo dejligt.

Så kan jeg bruge nogen år på det, indtil Frigg er 10 år, så stiller jeg op til kommunal politik 🙂 Men det har jeg besluttet at jeg ikke vil, mens jeg har små børn. Så det må vente lidt. Men det løber jo heller ikke nogen vegne.
Ligenu ville det også være et stort kaos at sidde i kommunalbestyrelsen, fordi vores kommune bare nærmest er kul-sejlet de seneste 3-4 år.

Men men men. Så må man tage fat det sted man kan og kan overskue, også med små børn. Så det vil jeg så gøre.

De sagde at de ville kontakte mig snarest, når det hele er på plads med den nye skolebestyrelse 🙂

Så nu må vi se – om man snart er skolebestyrelses medlem eller hvad.

– over and out –