Det har været en god uge. Eller dvs. jeg har været stresset og sovet dårligt og derfor, meldte jeg mig syg. Jeg kunne simpelthen ikke håndtere at være på arbejde, når det kørte rundt i min krop og jeg blev træt og øm…

MEN – så besluttede jeg at jeg skulle PLEJE rugekassen i denneher uge… 🙂

Mandag var jeg så til Gravidsvømning… Uhm det er dejligt. Jeg kan komme afsted igen den 3. maj, for der skal Idun starte i SFO, så jeg må tage en omsorgsdag med hende. Når det er den første store dag 🙂 – Så kan jeg komme til gravidsvømning igen, mens hun er afsted…

Tirsdag var vi jo til scanning. 🙂 Skønt. Tog til kbh. Slappede af og spiste jordbærkage med Mickey.

Onsdag fik jeg gravidmassage…

Torsdag slappede jeg helt af herhjemme… Fik plantet 3 krydderurter ud i haven…

Fredag slappede jeg af og hyggede med Husbonni, svoger, Loulou og ungerne… – og fik ordnet detaljerne inden sæsonen.

Lørdag tog vi til kbh. Tøjbytte og afslapning hos en veninde.

Søndag – kurbad og café mad 🙂

Vi har spist ude sindsygt mange gange de sidste uger og brugt en del penge… Men altså – sådan må det lige være… Rugekassen skal plejes og tilgengæld er de første måneder med baby ikke dyre 🙂

Men jeg skal passe på ikke at blive stresset de her dage. Når jeg ikke sover så godt, som har været lidt bedre denneher uge med ro og fred på, så skal jeg passe på ikke at blive stresset. Det kan babyFrigg mærke og så mister jeg overblik. Hvilket ikke er rart. Så hormoner og stress og dårlig søvn passer ikke godt sammen. Så jeg må være god til at tilrettelægge arbejdet de sidste uger. Også håber jeg at jeg snart får styr på min barselsvikar!!! – Så jeg kan få ro på der…

Men det nytter ikke noget, at køre det tempo på arbejdet, jeg har gjort den sidste tid. Jeg må nå det jeg kan og ikke overbelaste… mmm.

Og nu må jeg hellere i seng, så jeg kan sove dejlig og godt til i morgen, når ugen starter igen.

– over and out –