Her indenfor de sidste par dage, er det blevet mere spark-agtigt fra Frigg 🙂 det er hyggeligt. Også lidt sært. Havde sådan glemt, hvordan det føltes. Sjovt at man kan glemme SÅ meget, hvordan det er at være gravid på 6 år.

Endnu er det stadig for diffus for Idun at mærke udenpå mavsen, også pga moderkagens placering, så det er kun hvis hun lige sparker nederst nede eller ude i siderne at hun ville kunne mærke det endnu. Men hun ligger HELT STILLE med armen på min mave og mærker efter… og glææææder sig 🙂

Men nu her sidder jeg også på arbejdet og mærker baf baf i mavsen. Der er fut i hende derinde. Dejligt. Men vi er jo også halvvejs nu og det betyder at hun jo så kommer til at veje 350 gram her i denneher uge 🙂 Wauw for en basse. Sjovt det med at de vokser og vokser i længden først også lige pludselig skal tage en masse gram på… men sådan vokser bebser jo.

Men altså – bare lige dejligt at mærke baf, i stedet for puf eller guldfisk! 🙂

– over and out –