Stemmegruppen har et eller andet ‘re-lease party’ på et eller andet de har lavet. – Ved faktisk ikke helt hvad 😉 Men men… For læææææænge siden (faktisk vidst nok i slutningen af sidste år) besluttede ‘kageudvalget’, at der skulle være kage til nytårskuren. Så pga alt det med fyringerne og det, så var det ikke liiiiige kagetid, så det blev skubbet til det her arrangement.

Jeg syntes den er blevet rigtig god. Desværre havde jeg taget lidt for meget mmf fra til stemmelæberne (logoet), så det pink-mmf kunne jeg simpelthen ikke rulle større ud, også stadig kunne sætte det på kagen :-/ – Derfor løsningen med de blå stjerner og blomster… MEN . jeg syntes faktisk det blev rigtig godt med de der stjerner og det. Det ser faktisk ud som om det er meningen 🙂 – Så det er jo godt.

Stemmelæbe-logoet, er deres logo og Ditte (fra kageudvalget, som er audiologopæd – altså stemmepædagog fra stemmegruppen), havde spurgt om jeg troede jeg ville kunne bruges deres logo til designet på kagen – og DET syntes jeg er lykkes rigtig godt 😀

Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med designet.

NÅr vi så taler indhold… YUM YUM (altså – der er jo ikke rigtig andet end jordbærkager i min verden for tiden så)… Gift-kage bunde (uden farve i), men de smager totalt godt. – Har ikke lavet giftkage før!!… Vanilie flødecreme og en masse jordbær i mundrette stykker 🙂 Jeg smurte alle bunde med UCF inden creme og jordbær og smurte toppen med den. Kanten smurte jeg op med appelsin-smørcreme.

Jeg sidder og spiser et af hjørnerne, der dog blev skåret fra inden pynten, men den smager TOTALT NICE 😀 Nam nam!!!…

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#49′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#49– over and out –