I børnehaven… Vi skulle ud til basen, som ligger i mosen, bagved børnehaven… Der var NOGET længere at gå, end jeg havde regnet med og jeg havde da heller ikke regnet med, at de gik allerede da kl. slog 17 nul dut dut… Vi var lidt forsinkede, så vi kom først efter de var gået igang… :-/ Det officielle farvel og deres farvelgaver, fik de så INDEN vi kom. Hvilket jeg syntes var lidt dårligt. Hvis folk alligevel bare skulle sidde på deres tæpper og spise deres medbragte mad, kunne man da godt lige vente, når de vidste at vi var på vej… :-/ Så det var Idun desværre ikke med til. 🙁

Men ungerne løb rundt og legede. Vi hyggede og sludrede med Niels, Karen Lise, Henrik og Jasmins mor (som jeg faktisk aldrig kan huske hvad hedder…)
Jeg måtte ligge mig ned og hvile mig, for av av av, min mavse. Det er sku hårdt med så lang en gå-tur på snoede stier og over snasket mose osv… Jeg nåede da lige at få mine første plukkeveer… mmm. – MEN altså – det kan man jo sagtens få, når man er knap 22 uger 🙂

Men i hvertfald så HYGGEDE ungerne sig. De spænede rundt og legede og gyngede i træerne.

Heldigvis var vejret jo helt fantasisk, så det er jo bare rigtig skønt… De siger at det bliver dårligere vejr i weekenden, så det var vi godtnok heldige med 🙂

Jeg er nu rigtig godt tilfreds med de børn der kommer i Iduns klasse og ikke mindst forældrene. Der er rigtig mange af dem, der virker som om at de er gode og ressourcefulde – også hænger vi jo også ud med en del af dem, så det er jo allerede skønt.

Jeg er sikker på at Iduns skolegang, nok skal blive helt kanon! – selvom at Grevinge Centralskole ikke har haft det bedste rygte, så tror jeg at det bliver bedre. Nu har de jo både fået en skoleinspektør og en vicer, hvilket de ikke har haft længe. – og ja altså, så både Karen Lise og Jeg i skolebestyrelsen. Så KAN det jo ikke gå galt 😀 hehe.

Nå, men altså ved kvart over 19 tiden, så blev der krammet farvel, men det gode er jo at børnehaven ligger lige vedsiden af skolen, så ofte, så kommer skolebørnene, som har gået i børnehaven forbi og siger hej og det er jo også rigtig hyggeligt…

Så hørte jeg et fedt rygte idag. – At de snakker om at Moselinden skal være rigtig pendler institution, så forældre selv med butiksarbejde osv. kan have børn i den, så vi måske får åbningstider helt til kl. 20 🙂 Det kunne da være mega fedt. Så bare lige slå de to børnehaver sammen og få den vuggestueafdeling – så er vi sku godt kørende og kan logge flere børnefamilier TIL Grevinge-Herrestrup området, istedet for at de flytter tilbage til København eller vælger ikke at få særlig mange børn.

Så vi HÅBER at politikerne snart får fingeren ud af det mørke sted og får lavet NOGET ved det, i stedet for at snakke. Med vores skrantende kommune økonomi, bliver vi jo nødt til at lave nogen løsninger der virker på langt sigt og får trukket nogen familier til området der kan betale noget skat 🙂 Og lave nogen dejlige unger, der kan vokse op i verdens navle!! <3

(det var så noget af et sidespring… hehe)

Men altså – alt i alt, selvom jeg fik mega ondt i ledbåndene nederst i mavsen og fik mig et par plukkeveer og vi kom lidt for sent og de ikke ventede… SÅ blev det en helt okay afslutning i børnehaven. 🙂

Nu har vi bare en mega stor pige, der er SFO pige på mandag og starter i skole til August 🙂 YESS 🙂

– over and out –