Jeg gav en ung mand, et kompliment idag, så han blev helt genert!! haha. Vi var i biffen… På Ro’s Torv. De plejer at have sådan nogen helt vildt gode nogen af sammenpresset spejdersnus… Men det havde de ikke idag. De stod og fyldte slik op da vi var inde og købe slik. Så stod jeg der og var gravid og kunne ikke få det der slik, som jeg bare VILLE have.

Så siger jeg: Jamen, jeg er jo gravid. Jeg er KUN kommet i biffen, for at få dem… :-/ Og så meget skuffet ud.

– Er det sådan: Jeg skal da ha? Spørger han…

JA!!! svarer jeg.

Øjeblik. NU skal jeg gå ud og tjekke på lageret. Hvordan er det helt præcis de ser ud?… 😀

Så rodede han rundt på lageret i 5 min eller deromking 🙂

Desværre havde de ikke nogen, men jeg var enormt glad for hans indsats 😀

Så sagde jeg til ham: Du bliver en rigtig god kæreste for en gravid en dag 🙂 også smilede jeg til ham… hehe. Det var helt så han rødmede… og sagde TAK! :o))

Vi så Alice i Eventyrland idag. Jeg har ellers været sådan lidt, fordi jeg husker den som ENORMT uhyggelig… Men den var super god. Idun var også helt vild med den 🙂

Så det var godt. SKønt med en fridag.

– over and out –