Toget er kørt fra stationen… Der er ingen vej tilbage… Idun er en stor pige nu 🙂 I SFO… Uden hegn, uden børnehavens trygge rammer… (nok tryggest for moar i virkeligheden hehe).

Første dag, fik vi en seddel:
Udfyld: Skal dit barn:
HENTES
Sendes med bus nr – kl.?
Sendes til fritidsaktivitet – kl.?
(MEN jeg tror nu at hun bliver hentet i hvertfald 1. klasse med. Men jeg tror faktisk at det er OK smart, hvis hun lærer at tage bussen hjem på et tidspunkt :))

Det er en helt ny verden. – Også alligevel super tryg. Kan godt huske, min første dag på FRITTEN (min elskede fitter!!)… Hvor der ikke var nogen fra min klasse der gik på BHU, så jeg måtte gå ind i paralelklassen og høre om der var en der ville følges den lille kilometer op af frederikssundsvej… :-S – GOSH… Ja, så er man totalt PYLDER mor og helt vildt glad for at Idun går, hvor hun går. I en verden af vat…

Det er et stort sted. Mange små rum de kan lave ting i. Rum med forskellige temaer. Puderum, barbierum, klæd ud rum, playstation rum osv osv…
Så er der jo udenoms halløjet. Bane, hvor de cykler rundt, kører på moon cars, står på stylter og ruller på rulleskøjter.
Idun måtte så sande, at første dag, blev hun skadet!!!… Åh nej suk. Det slog lidt sår i glæden og hun kunne ikke engang overskue at komme i vandet til svømning. Så det endte med at hun sad i badetøj og puttede sig ind til moar… Men altså – det ER så også et mega grimt hak i lillefingeren, som hun fik ved et sammenstød med Estrid på legepladsen.
Så var det jeg tænkte, at det måske er ulempen ved alle vores knæ, håndleds, albue beskyttere. Handsker og hjelm… Mmm. :-/ Idun er helt vildt bange for at komme til skade, at falde og slå sig.
VI har ellers prøvet og fortalt hende, om alt det alsfalt eksem mor har haft, brækkede arme, far har haft. Klippekort til skadestuen osv… Men lige lidt har det hjulpet, selvom hun jo kan se at vi er hele og ikke fejler noget idag ;o)

MEN – hun er lige pludselig begyndt at cykle uden støttehjul, fordi alle hendes venner gør det. Så har hun fundet ud af at man godt kan og det ikke er farligt 🙂 YAY… Så nu har vi aftalt at vi piller hendes støttehjul af også… 🙂 Så er det bare rulleskøjterne hun skal blive helt god til.

Så hun sad lidt om aftenen med sin finger og spurgte om vi var sikker på at den ville hele igen og jeg måtte forsikre hende, at om det så var hele fingeren der var røget af, så ville det hele igen hehe… 🙂 Så var det nogenlunde i orden. Godt hun stoler på mor!

Men ellers er SFO starten gået helt uden gnidninger. Det skønt at de alle sammen går samme sted, (af dem hun leger med), så det er nemt at få folk med hjem fra SFO. I mandags havde vi jo Patrizia med hjemme pga. svømning og igår, havde Niels og Nina en af de dersens dage, hvor de bare ikke ville kunne nå hjem i tide, så jeg tog begge drengene med hjem 🙂 Så endte det med at jeg lavede spagetti og millionbøf til os alle sammen og de var meget glade for ikke at skulle hjem og lave mad kl. 7 om aftenen…

Så det er bare skønt med SFO og det hele… YAY…

(også må jeg lige rose moar, fordi jeg lige fik TURBO SYET en ny vikingekjole til Idun på 1½ aften… Åh ha, der faldt en sten fra mit hjerte. Det er dejligt at føle at jeg godt KAN sy så hurtig som jeg plejer, fordi min gravid vikingekjole, bare tager 100000 år at sy. Suk. Men den bliver heldigvis flot og SKAL være færdig inden karmøy jo…!!!)

– over and out –