Starter dagen med at drømme at jeg sovet til kl. 1020 og derfor kunne det ikke betale sig at køre på arbejde… – Desværre skulle jeg nok have lyttet til drømmen…

Så kunne jeg ikke finde mine solbriller og blev lidt stresset over det, da jeg er mega lysfølsom og solen skinner i dagens anledning. Jeg har nogen gamle trælse solbriller jeg dog kan bruge til nød.

Jeg beslutter mig for at pakke ting i bilen… Så kommer jeg ud med min arbejdstaske og et par ting. Har glemt bil nøglen indenfor. Idun kommer med ud. Jeg får hende ind i bilen og er STOLT over at jeg husker madkassen fra bilens tag…

Min computertaske står så bag bilen… Det opdager jeg, da jeg kører henover min arbejdscomputer… Dog kun hjørnet men alligevel… FUCK FUCK FUCK… – SÅ HAR man bevis for at hjernen er glemt et eller andet sted…

Jeg får afleveret Idun…

Kommer på arbejde. Får atvide af min leverandør at min garanti på min computer godtnok er den bedste der findes, men ikke dækker hændelige uheld… SKOD… :-/ MIn computer virker, så rent faktisk. HURRA FOR LIFEBOOKS!!! (I magnesium kabinetter!!) YAY… Men altså i højre nederste hjørne er der så et felt, der ret sjove farver. Det ‘eneste’ vigtige jeg ikke kan se, er halvdelen af min systembakke… Så det er da nogenlunde.

Så kan min leverandør ikke rigtig få atvide om jeg kan få en ny skærm, vi kan sætte på min computer, for umiddelbart virker alt andet…

GODT SÅ, så langt… Så godt. Eller dårligt… :-S

Så kommer vi til møde… Jeg har naturligvis ikke haft tid eller appetit til morgenmad, pga morgenen, så jeg har taget mig en kakao og nogen knækkere med til møde… Så fortsætter jeg så med at hælde kakao udover mine LYSGRÅ nyvaskede bukser… FUCK ARGH igen… Suk…

Jeg tror bare at jeg skulle være BLEVET hjemme, som drømmen fortalte mig. Taget til gravidsvømning og glemt at det var en hverdag og jeg skulle foretage mig noget som helst, som jeg har brug for en hjerne til… mmmm…

Gad vide, hvad resten af dagen bringer? Jeg håber jeg har overstået mine ulykker…

GRAVID HJERNE=Fucked up… :-/