Jeg har overlevet dagen – i hvertfald indtilvidere YAY. Det er godt.

Jeg har fundet mine solbriller – endda i min taske, hvor jeg kiggede flere gange i morges… Men SKØØØNT…

Så har jeg snakket med først den ene leverandør, som jeg købte min arbejdspc hos i sin tid… Her kunne jeg få atvide, at garantien jo ikke dækker hændelige uheld… Som at man kører sin computer over… Men jeg kan få en skærm, så jeg kan skifte den Så ringer jeg til min anden leverandør, som er Fujitsu partner… Så får jeg så nummer til Fujitsu servicecenter, fordi jeg har onside service og de måske kan skaffe skærmen billigere.

Så snakker jeg med en gut, jeg har snakket med før og han spørger om chassiet til min skærm er i stykker, eller om det kun er terminalen (altså det inden i, som er selve skærmen) og det er jo det der er i stykker. Så siger, han at jeg kan nøjes med at skifte det og det kan jeg sagtens selv gøre Endda – UDEN at det påvirker min garanti!! Kanon mand… 🙂

Men altså – mine kakaopletter på mine bukser er ikke forsvundet hehe. MEN dagen er ikke så skidt, som det føltes ved 11 tiden idag…

Jeg har kunnet fnise af det hele dagen fordi det har været så langt ude 🙂

Nu skal tøserne til svømning om lidt og jeg har overlevet at lave spagetti og pølser!! HAHA…

– over adn out –