Her på det sidste, sker der jo meget med Idun. 6 år, er sku en alder, hvor der virkelig er fart på. Hun er meget meget optaget af Frigg i maven på mor, men samtidig raser hormonerne også som sindsyg i hende hehe 🙂

Det ene øjeblik kan hun skrige af grin og det næste, kan hun bare græde hjerteligt og trænger til at blive trøstet, uden nogen egentligt nogen grund. Så det skal hun da selvfølgelig bare blive 🙂 – Altså trøstet…

Men altså – hun lærer jo også mange ting. Den anden dag, brokkede hun sig helt vildt over at hun ikke kunne binde sløfler, så jeg prøvede at lære hende det. Hun flippede og gad slet ikke mere, da det drillede… hehe.

Nå, men altså – igår sagde far så til Idun: Kan du ikk lige vise mig en sløjfe, så kan vi tage ud og lege med metaldetektoren på stranden i morgen.

I et af hendes blanding af hysterrisk flip og ville trøstes gråd, sad hun så på skødet af mig og pillede ved snorende på min bluse. Jeg troede bare hun sad og dimsede til hun ligepludselig triumferende hoppede ned fra mit skød også havde hun sku lavet en helt perfekt sløjfe!!! 😀 Helt selv.

Ihhh moar er stolt. Jeg måtte tage et billede af den, inden jeg tog blusen af hehe…