Åhhhh mama mia!!!!!!!!!!… 😀 Vi var ude og besøge Ditte og Michael igår. Deres lille bitte lækre over yndige Billie. Kun knap 2 døgn gammel igår… NAMNAMNAMNAM. Siger jeg bare. Jeg var helt dårlig.

Jeg havde naturligvis lavet mad til dem. Lækker mad, som de blev rigtig glade for 🙂 Skønt. Så tog jeg opvasken da vi havde spist og sååå…

Uhmmm… Så sad jeg med lille Lækre Billie 🙂 For fanden, han er jo for skøn. En rigtig lille knirketrold. Også har han sådan en lille bitte knop-agtig ved øret, som vi strax fandt ud af, var knappen til hans super kræfter (Idun og jeg læser jo da Lotte blev usynlig hehe – så vi skulle også finde du af, hvad hans super kræfter var for nogen!!).

Men altså. Det endte med at jeg sad med Idun på skødet, hun havde Billie i armene og jeg havde armene rundt om dem begge. Ihhhh altså – Idun bliver bare SÅ skøn en storesøster.. 🙂 Hun sad bare og var HELT betaget af ham. ‘Kom til’ at tage hans sokker af også sad hun bare og nullede hans bitte små fusser … CUTE cute cute!!!… 😀 <3

Jeg sad bare og tænkte: HVOR jeg glæder mig til jeg sidder med mine egne 2 på én gang 😀 Yay… det bliver SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hyggeligt.

Desuden var det dejligt, at se hende gå omkring, en lille smule, når hun har ligget helt stille med bækkenløsning siden januar… Og hvor så de bare sindsygt dejlig lykkelige ud 🙂

Men altså – det var bare super dejligt at være på barsels besøg og IHHH hvor jeg glæder mig til Frigg kommer ud!! 😀

– over and out –